Site icon Lykten

Venstreekstremister angrep buss med kreftpasienter

(Foto: Samnytt.se).

Den svært innvandrertette bydelen Kreuzberg i Berlin, opplevde nylig at en større gruppe venstreekstremister demonstrerte mot en konferanse for boligeiere og utleiere. Demonstrasjonen fant sted i Köpenicker Strasse.

Venstreekstremistene hadde som vanlig tatt med seg et arsenal av våpen og utstyr som skulle brukes mot konferansen og deltakerne. Dette inkluderte maling, egg og tomater, som ble kastet på de som forsøkte å komme seg inn på konferanselokalet. Deltakerne opplevde også å bli angrepet personlig og fikk blant annet mobiltelefoner slått ut av hendene. Venstreekstremistene skal også ha dratt i inngangsdørene og forsøkt å komme seg inn i huset, der de skrekkslagne deltakerne befant seg.

KREUZBERG, BERLIN.

Men venstreekstremistenes voldelige oppførsel stoppet ikke der

Da en buss med rundt 50 kreftpasienter tilfeldigvis kjørte forbi området der angrepet mot konferansen fant sted, så gikk en av venstreaktivistene ut i veien og kastet et malingspann på bussen, i tro at bussen ankom med flere deltakere. Men i voldsrusen angrep man altså alvorlig syke mennesker som befant seg på feil plass til feil tid.

Den tyske avisen BZ forteller at bussjåføren (48), med sin egen helse på spill, gikk ut av bussen for å konfrontere venstreekstremistene som hadde kastet malingen, men disse la på sprang og slapp unna.

Avisen forteller også at kreftpasientene skal ha blitt kraftig sjokkert og at politiet i den tyske hovedstaden har åpnet en etterforskning etter angrepet mot bussen for offentlig uro, angrep på eiendom og farlig oppførsel i trafikken.

Exit mobile version