Site icon Lykten

Venstresidens løgn avslørt: Majoriteten av massedrapsmennene i USA er sorte

«Høyreekstremister», «Sinte hvite menn», «Hvite terrorister». Ordene kommer fra et samlet venstreorientert pressekorps og politikere i hatefulle og rasistiske tirader etter hvert massedrap, uansett hvor det finner sted i verden. USA, Australia eller Norge. 

Men hvem står egentlig bak flest massedrap. Og ikke bare i antall, men i ekstrem stor overvekt i forhold til folketallet sitt? Ikke sinte hvite menn. Ikke høyreekstremister. Men sorte menn. Afroamerikanere.

51 prosent av alle som sto bak masseskytinger i USA i 2019 var afroamerikanere og 29 prosent var hvite. Allikevel fortsetter løgnmediene å påstå at hvite mennesker – hvite menn – står bak majoriteten av massedrapene. Hvorfor?

Les også: Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordtall – USA ser ny økning i kriminalitet

Frontpage Magazine og journalist Daniel Greenfield har gått gjennom venstresidens påstand om at hvite menn utgjør den største trusselen og står for hoveddelen av masseskytterne i USA. Resultatet var like forutsigbart som det var skinnende klart.

Informasjon fra «Mass Shooting Tracker» som ofte nevnes av media, viser at det hittil i år har blitt begått 72 masseskytinger i USA, der minst fire mennesker har blitt drept eller skadet.

«51 prosent av masseskytterne under 2019 har vært svarte, 29 prosent var hvite og 11 prosent var latinamerikanere. Tre var asiatere, to var amerikanske indianere og en var araber», konstaterte Daniel Greenfield i Frontpage Magazine.

Det betyr at en gruppe som kun utgjør 13 prosent av befolkningen står for 51 prosent av massedrapene. De samme tallene gjelder for vanlige drap også, der tallene er nesten identiske.

Andelen hvite i USAs befolkning beregnes å være 61 prosent. Afroamerikaneres andel er knapt 13 prosent og latinamerikanere utgjør 18 prosent av befolkningen. Hver måned blir mellom 50 og 100 mennesker skutt i Obamas hjemby alene. Dusinvis av dem dør. Men i vestlige medier er det bare lyden av gresshopper som kan høres om dette temaet.

Les også: Mørkhudet ungdom skjøt med skarpe skudd mot biler – «Jeg liker ikke hvite mennesker i mitt nabolag!»

Kilde: Fria Tider

 

Exit mobile version