Site icon Lykten

Venstresidens yndlingskanal på Youtube: «USA fortjente 11. september»

The Young Turks er en svært venstreorientert Youtube-kanal med over fire millioner abonnenter. De tilbyr daglige livesendinger og debatter med en rekke personligheter innen den venstreideologiske politiske sfæren. 

En gang i blant går de imidlertid for langt, selv for venstreekstremister å være. (Kanalens navn er forøvrig hentet fra den politiske gruppen som sto bak folkemordet på det armenske folket i 1914-1917 der ca. 1.2 – 1.5 millioner kristne armenere ble slaktet. Det nesten ufattelige er at en av kanalens mest ideologisk drevne programledere, Ana Kasperian, selv er armensk).

Det skjedde nylig da en av kanalens muslimske personligheter, Hasan Piker, gikk ut og uttalte at «USA fortjente terrorangrepet den 11. september». Men han stoppet ikke der. Piker mente også at en senator fra det konservative partiet som mistet øyet sitt under oppdrag i Midtøsten «fortjente det» og priset den «faens modige jihadisten/soldaten som sto bak det».

Piker rettferdiggjorde sine uttalelser med USAs utenrikspolitikk, hvor han mener at «vi ga våpen og trening til Osama Bin Laden og sitter fast i en evig krig, der vi sender tusenvis av unge menn og kvinner oversjøs for å dø».

Det er uklart hvorfor Youtube ikke har stengt ned Piker eller The Young Turks Youtube-kanaler for hatprat og brudd på nettgigantens retningslinjer.

Som hos Young Turks også hos norsk intellektuell elite

Det er imidlertid ikke bare venstreekstreme Youtube-brukere med tyrkisk bakgrunn som uttaler glede over terrorangrepene. Også i Norge har forfatteren Gert Nygaardsvold laget en minneplakett over dagen.

Aftenposten brakte 27. juni et intervju med forfatter Gert Nygårdshaug. Nærmest i en bisetning opplyses at forfatteren i har satt opp en minneplakett i egen hage for 11. september 2001. Ikke for å minnes ofrene, men for å hylle at ”USA fikk seg en smekk”.

Kilde: Breitbart

Her et et lite utdrag fra The Young Turks.

 

Exit mobile version