Site icon Lykten

Vi avslører venstreorientert media – del åttehundreogførtito

Trump er slem. Trump er dum. Trump er ond. Trump fengsler barn. Trump hater kvinner. Trump hater fargede. Trump vil ødelegge USA.

Dette er i bunn og grunn det vestlige og norske medier gulper opp daglig til befolkningen. Pyntet på med litt kreative løgner og ordbruk som skal rettferdiggjøre påstandene.

Det er ikke uten grunn at nye medier har dukket opp og tatt et alvorlig jafs av nyhetsdagen. Medier som Frieord, Document, Rights og Resett har tilsammen mellom en halv og en hel million unike besøkende hver måned. Og det med en samlet redaksjon som ikke utgjør mer enn de som jobber i sporten i Dagbladet. Og en tiendel av budsjettet.

Og vi produserer flere saker, mere inngående analyser og et bredere spektrum av nyheter. Samt har fingeren på pulsen ute i samfunnet gjennom sosiale nettverk journalistene og mediehusene bare kan drømme om. Her skal vi ta for oss en liten brøkdel av det som har ført hovedstrømmedia ut i en møkkete og illeluktende sump de tilsynelatende ikke klarer å komme seg ut av.

Den klart mest omtalte, utskjelte og løgnomtalte personen i verden i dag er den sittende amerikanske presidenten, Donald J. Trump. Mannen som slo venstresidens store stjernekandidat, Hillary Clinton, kona til eks-president Bill Clinton. Dere vet, han med sigaren og buksa nede på anklene i det ovale kontor.

Norske utenrikskorrespondenter og journalister har et nærmest sykelig forhold til Trump. Sammen med store deler av venstresiden i Vesten. Twitter, Facebook og riksavisene hadde omtrent vært blottet for innhold om alle artikler og nyhetssaker som inneholder Trumps presidentskap hadde vært utelatt.

Problemet deres at de må lyve, fordreie sannheten, utelate fakta og personhetse – for rasjonelle argumenter og en objektiv analyse fungerer ikke. Det ville ført til at man måtte innrømme sannheten. Den som forteller at Trump vinner på alle punkter. Og gjør det til 10 i stil.

Så la oss gå rett på sak om Trump:

Har du lest om dette i norske aviser og medier? Nei.

Les mer: De absurde løgnene om Trump og grensen mot Mexico – se sannheten her

Venstresiden innen politikk og media har hylt, skreket og demonisert i snart to år. Men ingen av deres dommedagsprofetier har sett dagens lys. Deres troverdighet ligger et sted mellom Scientologikirken og Heavens Gate. Med en liten dråpe flat jord-teori for å virkelig sementere galskapen.

Ingen homofile er fengslet. Fargede har det bedre enn noensinne. Kvinner har like store rettigheter – og høyere arbeidsdeltakelse. Økonomien peker oppover. Nord-Korea har kommet inn i varmen. Trump flyr jorden rundt på møter og etterlater både økonomier og land i bedre tilstand enn da han ankom.

Der Obama spurte om Trump hadde en magisk stav da sistnevnte lovet å hente industri og arbeidsplasser hjem igjen, sitter den tidligere presidenten med lang nese etter at det er nettopp dette Trump har gjort. USA har nemlig aldri hatt så mange mennesker i arbeid som nå. Og antallet mennesker som benytter seg av offentlige midler, som foodstamps, er på sitt laveste på 8 år. Skattene til middelklassen, aleneforeldre og de fattigste er senket.

Les også: Løgn og bedrag – norske mediers kollektive selvmord

Les også: Har venstresiden knust seg selv med Trumps avkappede og blodige hode?

Trump har også sørget for at livsviktige medisiner til barn, eldre og alvorlig syke, som føk i pris under Obama, nå ikke økes mer. Minstelønnen er også på vei oppover. Ikke som følge av tvang og sosialistisk politikk, men som følge av god og markedsrettet arbeidspolitikk.

Men allikvel hater venstresiden Trump. Ikke fordi han gjør en god jobb for innbyggerne i landet sitt, men fordi venstresiden tapte. Og de vil heller se USA gå ned i flammer enn å tape. Enn å måtte innrømme at noen andre kan føre en bedre politikk enn dem. Det innrømmet venstresidens ikon Bill Maher på direktesendt TV i sitt show Real Time for to uker siden. Maher, som er verdt i nærheten av en milliard kroner, ønsker altså å se vanlige amerikanere og familiene deres miste jobbene sine, bli hjemløse, dø av sult og se hele landet kastes ut i sosial kaos med lovløshet, depresjon og samfunnslig kollaps – enn å se Trump bygge landet opp igjen til sin gamle storhetstid. Tenk litt på den. For Maher er ikke alene på venstresiden med å ønske en slik situasjon.

VIDEO: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

Men ikke alle lures av venstresidens dommedagsprofetier, hat mot konservative ideer og politikk eller USAs historie.

Exit mobile version