Site icon Lykten

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 13 – Hjelpe asylsøkere og flyktninger i sine egne nærområder

Av Max Hermansen, historiker, forfatter og leder av Demokratene i Oslo

HJELPE FLYKTNINGER OG ASYLSØKERE I SINE NÆROMRÅDER

Inngå avtaler med muslimske land om å overta asylsøkere, kvoteflyktninger og familiegjenforening med disse, mot at Norge betaler for tak over hodet, mat og sikkerhet. Det vi oppnår ved dette, er at det blir full stopp i asylsøknader fra velferdssøkere som vil til Norge.

Kvoteflyktninger fra FN og EU vil ikke lengre ønske å komme til Norge. Familiegjenforening vil med dette stoppe helt opp for muslimer i Norge, og de vil heller søke seg til andre land for å få familiegjenforening.

Tilby muslimer og andre som har fått norsk statsborgerskap eller permanent opphold i Norge, men som ikke følger våre vestlige verdier, et pengebeløp for å forlate Norge. Dette med særlig vekt på at de bør reise hjem og bygge sine egne land.

Les første del og forklaring her:

Kun ved gjennomføring av de fleste av disse punktene, kan vi få de fleste av de mellom 250.000 og 300.000 muslimene i Norge ut, og igjen gjøre Norge trygt, sikkert og godt.

Siste del

Dette var det 13. og siste innlegget i sommerføljetongen «Vi vil redde Norge!», forfattet av Max Hermansen, og publisert på Frieord.

Exit mobile version