Site icon Lykten

VIDEO: Antirasister krangler med hverandre: «Du er en hvit antirasist – du må ofre deg selv»

«DU ER FREMDELES HVIT!» Det er ikke lett å være antirasist når man er hvit. Ifølge ikke-hvite er den medfødte hudfargen et tegn på at man er rasist, uansett.
ANGRIPER ELDRE: Antirasister har ingen problemer med å angripe barn, kvinner eller eldre.
HVA ER DE? Antirasister er sosialister. Ikke sjelden er de radiale og revolusjonære kommunister.
PROFESSOR: Tror du utdannelse gir dannelse? Tro om igjen. En professor med radikale meninger i California er siktet for grov vold med våpen mot en uskyldig person under en demonstrasjon. Eric Clanton forsøkte å skjule sitt ansikt, men aktivister på nettet fant ham.
D

I Sverige har debatten om «rasifiert» antirasisme pågått i noen tre-fire år allerede. Der blir hvite antirasister utestengt fra konferanser om rasisme av mørkhudede antirasister. Anledningen er at «kun mørkhudede vet hva det vil si å bli utsatt for rasisme», og selv hvite antirasister vil da ses på som politiske motstandere. En organisasjon som Antirasistisk Senters leder, Rune Berglund Steen, anses av disse som endel av problemet som tar fra dem sine rettigheter. «De hvite antirasistene tramper på oss allerede trampede rasifiserte antirasister», skriver man.

AVSLØRT: Obs! Kun rasifiserte (les: ikke-hvite antirasister) velkommen på møte om antirasisme i Sverige.
HVITES MENINGER ER UØNSKET: Rune Berglund Steen, Kari Helene Partapuoli, Stein Lillevolden, Ervin Kohn, Bjørnar Moxnes – dere er hvite og dermed ikke velkomne i den nye antirasistiske bevegelsen i Europa.

I videoen fra USA øverst i denne artikkelen kommer nettopp denne tankegangen frem, at ikke-hvite mennesker mener at «hvite er rasister og onde fra fødselen av» og ingen antirasisme eller anti-hvit handling vil noensinne være bra nok i deres øyne. For i antirasistenes verden det er hudfargen som avgjør om man er et godt eller dårlig menneske.

Exit mobile version