Site icon Lykten

VIDEO: Mørkhudede ungdommer mishandler bussjåfør i Sverige

Politiet i Sverige etterlyser nå en innvandrergjeng som gikk på bussen i den innvandrertette byen Uppsala. Mennene skal ikke ha betalt billett og deretter gikk de til angrep på bussjåføren med spark og slag, så kraftig at han fikk to brukne ribbein.

De mørkhudede mennene har blitt vist på TV-programmet «Efterlyst» med bilder. Hendelsen fant sted den 29. oktober i år på bybuss 4 mot Uppsala sentralstasjon.

 

Det skal ha vært et titalls innvandrere som til sammen gikk på bussen på bakerste inngang uten å vise billett. Da bussjåføren ropte ut gjennom høyttaleren at de må vise billett gikk noen av dem av, mens noen ble igjen.

Da sjåføren kommer mot dem snur en i gjengen seg og sparker ham i hodet. Bussjåføren får også flere slag mot seg.

«Mye tanker, både på barn, familien og meg selv. Jeg forsøkte å forsvare meg selv så mye jeg kunne», sier sjåføren til «Efterlyst».

«Vi har en alarmknapp. Uheldigvis var jeg midt i bussen og alarmknappen er ved setet mitt, så jeg var litt ensom», sier han videre.

(Skjermbilde)

«Politiets bedømmelse er at dette er en meget alvorlig situasjon. Man må huske at bussjåføren er helt ensom i dette tilfellet, mot disse gjerningspersonene, da ha blir angrepet», sier Jonas Eronen, politisjef hos politiet i Uppsala, til TV3s «Efterlyst».

Exit mobile version