Site icon Lykten

VIDEO: Opptøyer i det flerkulturelle USA – afroamerikanere brenner ned sin egen by

(Skjermbilde).

Minneapolis i delstaten Minnesota, var i midten av forrige århundre en nærmest eksklusivt europeisk-ætted befolket by. Svært mange nordmenn og svensker flyttet og etablerte seg der tidlig i nasjonens historie. Det var et trygt, sikkert sted å leve og oppdra barna. Men etter at USA gjennom demokratiske politikere endret seg demografisk som følge av Immigration act of 1965, så nærmer man seg nå et mindretall for hvite i den en gang så store og suksessfulle byen, delstaten – og nasjonen.

Velkommen til: Helvete

FOLKEMORD: Den hvite befolkningen i Minneapolis er i ferd med å bli en minoritet i sin egen by, og etterhvert i sin egen delstat. Fra å være 98.4 prosent av innbyggerne til 60.3 prosent i 2010. I 2020 er tallet nærmere 50 prosent. (Skjermbilde/Wikipedia).

 

 

Og nå kommer informasjon ut om at antifascister og antirasister er med på opptøyene. Disse har marxistisk og kommunistisk bakgrunn, og er i så måte tilhengere av at samfunnet går i oppløsning.

Når hvite mennesker blir drept av sorte politimenn – eller sorte mennesker i det hele tatt i Vesten, som skjer betydelig oftere enn motsatt, så finnes ingen opptøyer. Da er det stille fra alle menneskerettighetsorganiasjoner, media og politiske aktivister.

Exit mobile version