Site icon Lykten

VIDEO: Pensjonister utsatt for steinkasting og kalt horer av «guttegjeng»

(Skjermbilde/NyheterIdag).

En gruppe innvandrerbarn kastet stein og skrek ukvemsord mot en gruppe pensjonister som var på vei ut av et bingolokale i Trollhättan, nord for Gøteborg.

VIDEOEN KAN SEES HER.

Det var i 17-tiden på torsdag at en gruppe pensjonister var på vei til å forlate bingolokalet i Kronogården, da de ble trakassert av en gruppe barn og utsatt for steinkasting. Barna skrek også grove kjønn- og ukvemsord mot de eldre.

Les også: VIDEO: Innvandrergjeng sparker og slår svensk gutt i brutalt rasistisk angrep

På videoen kan man også se en gutt med en stor kjetting svingende i hånden.

(Skjermbilde/NyheterIdag).

Ifølge lederen for lokalet skal man ha blitt plaget i flere år av barn og unge som trakasserer og vandaliserer lokalene. Bare i år skal over 20 ruter ha blitt knust.

«Det føles for jævlig. Vi har ikke hatt noen konflikt med disse ungdommene. Vi ønsker bare at de skal slutte å ødelegge og trakassere oss», sier Lars-Ove Blomryd til SVT.

Les også: VIDEO: Kriminell innvandrer fornedrer og kaster drikk på eldre svensk kvinne på restaurant – «Hore, ditt fuckings ludder»

Man har politianmeldt trakasseringen og hærverket, og har brukt penger på vektere, men ingenting har skjedd fra politiets side. Det er nå snakk om å ha vakter utenfor lokalene når pensjonistene kommer til sine aktiviteter. Lokalet er veldig populært for pensjonistene på grunn av gode parkeringsmuligheter og det kommer ofte mange på bingokveldene.

Kronogården der de rasistiske angrepene mot de svenske pensjonistene finner sted, er et svært innvandrertett område og finnes på politiets liste over «utsatte områder».

Les også: Flyktningbarn slo og voldtok svensk kvinne – filmet overgrepet og sendte det til offeret

En kilde innen politiet forteller til nettsiden NyheterIdag at Kronogården er det verste området i Västra Götaland og at narkotikaproblemene er omfattende.

«Vi legger mye ressurser i området der, for hvis vi ikke gjør det så vil vi få store problemer i fremtiden. Da kommer området til å bli en ikke gå-sone», sier kilden til avisen.

Filmen har blitt aktivt sensurert av Youtube og Facebook etter at den fikk mye omtale på sosiale medier.

Kilde: NyheterIdag

Exit mobile version