Site icon Lykten

Vinneren av 17. mai-konkurransen er kåret!

1. plass går til Marianne fra Hedmark. 17. mai er ikke bare feiringen av nasjonen Norge og vår grunnlov, men er også barnas dag. Våre barn er vår fremtid og våre håp. Juryen mener at ingenting er viktigere enn å ta vare på våre tradisjoner og videreføre dem til de neste generasjonene. De tre glade barna knuste hjertene til hele redaksjonen, så da er det bare å gratulere med seieren!

2. plass går til Arne J. fra Bergen. Fotografen fra Vestlandet har modig tatt seg inn til Oslo sentrum på 17. mai og trosset både trafikken og heten! Juryen mener at bidraget har en dramatisk kvalitet over seg og drar seeren inn i feiringen ved sin nærhet til folkemassene. Vi håper fotografen klarte å komme seg ut av folkehavet og helskinnet hjem!

3. plass går til Jonas A. og er tatt ved Blefjell (1342 moh). Juryen mener at bildet fanger den vakre norske naturen med nesten trollsk stemning og har maleriske kvaliteter. Redaksjonen håper fotografen hadde på godt med varmt tøy og kom seg ned fra fjellet for en god og varm kopp med kakao ved Numedalen Kro.

Exit mobile version