Site icon Lykten

Nyhetsrunden 28.9.2021 – Abdella Ahmed siktet for NAV-drapet, vold og ran på skoleveien på Råholt og muslimsk innvandring tredobles i Europa m.m.

NORGE

Drapsmannen på NAV-kontoret i Bergen kom til Norge som kvoteflyktning fra Libya i 2012 og fikk norsk statsborgerskap i 2019. Men norske medier vil ikke skrive om hans bakgrunn, religion eller eventuelle rasistiske motiv. Dette i sterk kontrast til da det passer massemedia å publisere slike opplysninger og synsinger hvis det passer seg politisk. 

Nettstedet Document.no avslører at navnet på drapsmannen er Abdella Ahmed H. (39). 

Marianne Amundsen (t.v.) jobbet som avdelingsleder i Nav. Ida Aulin (t.h.) ble skadet i knivangrepet. Foto: privat.

Oslo går med dundrende milliard-underskudd. Nylig la man frem et budsjettforslag for å øke gjelden med 36.7 milliarder kroner. Samlet kommunegjeld vil da være på nesten 70 milliarder, noe som utgjør 100.000 i gjeld per innbygger. – «I budsjettetsforslaget prioriterer vi arbeid til alle, kampen mot klimaendringene og for sosial utjevning. Vi holder valgløftene våre, og leverer på de sakene folk i Oslo er aller mest opptatt av», sier byrådsleder Raymond Johansen.

Barn og unge trues, utsettes for vold og ranes på skoleveien på Råholt. Nå oppretter foreldre et slags borgervern for å beskytte barna sine. Skolebarna tar også skolebusser over en time før skolestart for å unngå å bli ranet og mishandlet. Politiet og lokale myndigheter har sett en annen vei lenge og latt utviklingen vokse seg uholdbar for barnefamiliene i Eidsvoll kommune.

SVERIGE

Sverigedemokraterna tar avstand fra Ungarn og Polen. I flere intervjuer med de venstreorienterte avisene Expressen og Svenska Dagbladet går SD-lederen Jimmie Åkesson til angrep mot de nasjonalkonservative regjeringene i Ungarn og Polen. Det påstås at dette er en del av Åkessons ønske om å bli akseptert av høyresiden i Sverige.

Å jobbe som togvert eller konduktør på offentlig transport i Sverige (Video)

Asylsøkere vandaliserte boliger for 220 millioner kroner. Hundrevis av utleiefirmaer og privatpersoner leide ut sine boliger under asylkaoset i 2015 i håp om å få lettjente skattepenger. Men for mange har det hele sluttet i katastrofe – da innvandrerne slo i stykker deres boliger. «Huset gikk fra nyrenovert til ruin på fem år», sier en fortvilet asylutleier. 

TYSKLAND

Venstreekstremister truer barnefamilier og politikere i sine egne hjem. En venstreekstrem marsj med opptil 100 deltakere fant sted på mandag i hovedstaden Berlin. Marsjen gikk forbi hjemmet til en parlamentspolitiker fra det nasjonalkonservative partiet AfD med familien sin. Venstreekstremistene skrek «nazi-gris» og «Fuck AfD».

Afghansk flyktning knivstakk kvinnelig kommunal arbeider i nakken fordi hun jobbet. En kvinnelig kommunal arbeider (58) som jobbet i park i Berlin ble knivstukket i nakken. Flyktningen fortsatte sine drapsforsøk og knivstakk deretter en eldre tysk mann som forsøkte å hjelpe kvinnen. Flyktningen fortalte politiet under avhør at han forsøkte å drepe kvinnen fordi han ikke likte at hun jobbet, noe som er i mot hans kultur og religion. 

FRANKRIKE

President i Frankrike, Emmanuel Macron og hans regjering har satt til side over en milliard euro for gratis helsetjenester for ulovlige innvandrere i 2022. Dette inkluderer ikke akuttinnleggelser eller legevaktbehandling som kommer i tillegg. I 2020 befant bodde over 383.000 ulovlige innvandrere i Frankrike.

ENGLAND

Størrelsen på England og Nord-Irlands muslimske befolkning kan tredobles innen år 2050. Selv om all muslimsk innvandring ville stoppet i dag, ville antallet muslimer økt med mer enn halvparten som følge av fødselstallene til de muslimske innbyggerne som allerede er bosatt i landet. Det antas at tallet vil øke fra dagens 4.1 millioner til 13 millioner i 2050, og da utgjøre nesten 17 prosent av befolkningen.

UNGARN

Tidligere visepresident Mike Pence var i Ungarn på en konferanse for å snakke om familieverdier og det demografiske skiftet i Vesten. En debatt som sjelden eller aldri tas av vestlige politikere, akademia eller massemedia. «Kjernefamilien er avgjørende for fremtiden i vår verden», sa Pence. Slike møter og konferanser blir alt vanligere lagt til Sentral- og Øst-Europa, da ytringsfriheten ikke lenger har gode vilkår i Vesten.

USA

Falske nyheter. Nettsiden Axios har måttet skrive en beklagelse/rettelse etter å feilaktig ha påstått at grensevaktene pisket de økonomiske migrantene fra Haiti. I Norge skrev flere store dagsaviser og medier den samme påstanden. Det er uklart om Faktisk.no vil faktasjekke dem. Kilde 2. 

(Skjermbilde / Aftenposten)

Innkvotert somalisk politimann som skjøt i hjel hvit kvinne snart en fri mann. Drapet fant sted i den samme byen der George Floyd overdoset under en pågripelse noen år senere. Ingen marsjer eller demonstrasjoner fant sted for den hvite kvinnen. Kilde 2.

Joe Bidens sønn, Hunter Biden, krevde to millioner dollar for å åpne Libyas fryste statstilganger. Tilbudet kom da Joe Biden var visepresident for Barack Obama og da Hillary Clinton som utenriksminister sto bak invasjonen av Libya, og drapet på president Muammar Gaddafi. Opplysningene kommer samtidig som venstremedia endelig innrømmer skandalene rundt Hunter Bidens laptop.

Hvit mann skutt flere ganger av politiet mens han lå på bakken. Ingen oppstand, marsjer eller demonstrasjoner. Fordi offeret var hvitt. Massemedia ikke interessert heller. #WhiteLivesMatter (OBS: Sterke scener).

Haitiske migranter angrep amerikanske piloter og migrasjonspolitiet etter å ha blitt deportert tilbake til Haiti. (video)

En regel for oss en annen for resten. Skole i delstaten Washington tvinger lærer til å ta ned banner som viser støtte til politiet. Skolene tillater imidlertid at lærere har BLM og LGBTQ-bannere på veggen. 

Joe Bidens forfedre eide slaver viser ny avsløring. Bidens tipp-tipp-tipp olderfar eide to slaver i delstaten Maryland, skriver nettsiden Politico. En annen eide en 14 år gammel gutt som slave i byen Baltimore i 1850. Det kommer også ut at et hus Biden bodde i på 1970-tallet var omfavnet av en raselov som gjorde det ulovlig for sorte å eie eller leie boligen. 

Avslørt: FBI hadde informanter blant de som marsjerte inn i kongressen den 6. januar. I tillegg til massemedias egne oppviglere, med Antifa og BLM-aktivister i spissen. 

DAGENS VIDEOER

DAGENS TWEETS

Fra Portugal. Velkommen kjære migranter. 

Exit mobile version