Site icon Lykten

Fyrverkeriangrep i innvandrertette bydeler i Oslo

Ukulturen blant ikke-vestlige innvandrere med å skyte nyttårsraketter mot mennesker, dyr og biler fortsetter også i Norge. I flere dager har vi skrevet om hvordan innvandrergjenger i Sverige og Danmark skyter mot blant annet småbarnsmødre med babyer på armen, mot mennesker på tur med hunder, mot syklister, mot barn og ungdom, og mot politi, ambulanser og brannvesen. 

Les også: Kvinne med baby på armen beskutt med fyrverkeri

I svært innvandrertette bydeler i Oslo opplever nå politiet at ikke-vestlig ungdom nå skyter nyttårsraketter inne i hestestaller, inne i på busser og T-banestasjoner, og mot biler på veien. Ukulturen har økt i omfang de siste årene og det virker som det vil være veldig vanskelig å stoppe utviklingen.

At innvandrerne skyter vilt mot mennesker på gaten og mot dyr gjør at mennesker mulig kan få alvorlige skader som blindhet, brannskader og miste kroppsdeler, i verste fall bli drept. 

I Danmark har har myndighetene valgt å ta utviklingen så alvorlig at man reiser hjem til innvandrerfamiliene og informerer om at de kan bli kastet ut av boligene sine, hvis handlingen er alvorlig nok.

Les også: Danmark: Innvandrere angriper syklister, offentlig transport og politiet med raketter

Les også: «Ungdomgjenger» skyter raketter på mennesker og dyr i Sverige

Exit mobile version