Site icon Lykten

Demokratene vil alltid sette Norge først

VIDAR KLEPPE. (Foto: Demokratene).

Demokratene mener bestemt at Norges fremtid er å ta vare på Norge det norske folk. Når det gjelder bevaring og styringen av Norge så er Demokratene tindrende klare grunnløvstro og konservative: Grunnlovens § 1 lyder: Kongeriket Noreg er eit fritt, sjølvstendig, udeleleg og uavhendeleg rike. Regjeringsforma er avgrensa og arveleg monarkisk.

Når det gjelder fordelingspolitikk så mener jeg folk kan omtale Demokratene som et «ombudsparti» som alltid vi sette det norske folket først i alt vi gjør politisk. Demokratene vil prioritere goder som er viktig for folk med lavere og middels inntekter, men ikke så viktig for de rikeste.

Ja, Demokratene vil ha eksempelvis ha: Offentlig finansiert tannhelse for nordmenn, fjerning av bompenger, mer direktedemokrati samt gratis kreftmedisiner og behandling som forlenger og redder liv til norske kvinner og menn. Erna og Høyre vil heller ha store kutt i skattene som rammer de rike og gi 100-vis av milliarder av norske skattekroner til regimer som hater Norge og nordmenn.

Demokratene går også som de fleste vet inn for en veldig restriktiv innvandringspolitikk, og partiet vill ikke stemme for stadig flere kvoteflyktninger slik FrP gjør. Det å bevare norsk natur fremfor å ødelegge den med blant annet vindmøller er også et viktig konservativt element i Demokratenes politikk.

Man kan godt hevde at partiet er et sentrumsparti på noen områder og et nasjonalkonservativt parti på andre områder. For de mange som nå ønsker å melde seg inn i Demokratene: Lese vårt programmet og bli medlem om du støtter en ny kurs for for Norge.

For husk at: Demokratene alltid vil sette det norske folket – og Norge først i alt vi gjør politisk. Valget er ditt. Og jeg sier: Alltid Norge først!

Exit mobile version