Site icon Lykten

Vi sier nei til sharialån i Norge!

(Foto: Demokratene)

Blir dette en realitet er jeg ikke lenger i tvil om at folkets reaksjoner lar vente på seg noe særlig, og det med min støtte.

Gjennomføres dette, vil det være avgjørende, noe som igjen viser at dagens politikere ikke bryr seg så mye mer, om sitt eget folk.

Les også: Hva er et halal-lån?

Fra Norskkreditt.no:

Et halal-lån vil derfor være et lån hvor låntaker ikke betaler rente. Andre betegnelser på dette er sharia-lån eller islamsk finans. Noen bruker også begrepet «etisk lån». I media omtales det stort sett som halal-lån, mens en forskningsinstitusjon som Civita har valgt å kalle det islamsk finans.

Det er åpenbart at renteforbudet vil skape problemer for en troende muslim å tilpasse seg i et samfunn hvor blant annet rentebærende boliglån og studielån er en så grunnleggende del av tilværelsen som i Norge. Men kommer man utenom med dette halal-lånet?

Idéen er ikke ukjent for norske finansinstitusjoner. Allerede i 2007 foretok DnB en undersøkelse om det. Den gang kom de til den konklusjonen om at det ikke var tilstrekkelig interesse. En innvending som har vært reist i etterkant, er at undersøkelsen ble foretatt blant DnBs egne kunder. Det vil si personer som allerede ved sitt kundeforhold i banken hadde akseptert rentebærende produkter.

I januar 2017 lanserte Storebrand Bank i all hemmelighet en nettside med adressen etisklån.no med det formål å lodde interessen. Det avstedkom omtaler i media og rundt 300 henvendelser om produktet. Det er foreløpig ikke tatt videre.

(Sitat slutt).

De presenterer seg tydeligere, enn noen gang, som islam-positive politikere. Slike politikere fortjener ikke det norske folk. De fortjener å bli sett, hørt og tatt alvorlig. Ikke skal de behøve å vike for en ideologi, som henger hundrevis av år etter i utvikling heller!

Sharia har ingenting i Norge eller andre vestlige land å gjøre.

Dette er ikke noe jeg vil sitte å se på, uten kamp. Derfor vil jeg gjøre mitt ytterste, for at jeg vil være å se på Stortinget etter valget i 2021.

Jeg kneler ikke for dette. Aldri! Jeg er der for det norske folk i alt jeg gjør politisk. Norge først!

Exit mobile version