Site icon Lykten

Gab er tilbake på nett

SoMe-plattformen Gab ble tatt ned fra nett og nektet hosting etter at en galmann som hadde konto på plattformen skjøt og drepte elleve jøder i Pittsburgh den 27. oktober. Nå er plattformen igjen oppe på nettet, med ny hosting.

Gab er en SoMe-plattform som ble opprettet for å ivareta ytringsfrihet for mennesker verden over. Folk kan registrere seg anonymt dersom de ønsker det.

Big tech og hovedstrømsmediene har ikke sett på dette med blide øyne. Fordi de liker ikke at folk kommuniserer fritt og uten sensur.

Hovedstrømsmedier verden over har i etterkant av massakren forsøkt å sverte Gab og alle som bruker plattformen. Til slutt reagerte hostingselskapet, samt betalingsløsningen PayPal og Stripe med å utestenge Gab.

Men nå er Gab tilbake. Noe som Alex Jones feiret med å kle seg ut som en homofil frosk.

Venstrevridde SJWs på Twitter uttrykte sin glede over at Gab sine brukere hadde mistet plattformen sin. Men den gleden varte ikke lenge. Utviklerne bak Gab fant spesiell hosting som bryr seg om ytringsfrihet og folks rett til å diskutere fritt og usensurert. Nå blir det langt vanskeligere for de odiøse kreftene i MSM å få stengt ned Gab i fremtiden.

Exit mobile version