Site icon Lykten

Brutal video viser blodig hvit gutt blir knivstukket av sort ungdom (OBS – sterke bilder)

En hvit gutt ble utsatt for et rasistisk drapsforsøk i Cork, Irland.

Rasistisk og brutal vold mot hvite mennesker blir stadig oftere rapportert via sosiale og nye medier.

En ung hvit gutt i byen Cork i Irland kan ses blodig i ansiktet, nærmest bevisstløs på bakken. Omringet av en gruppe mørkhudede ungdommer. En hvit jente kneler over gutten og forsøker å beskytte ham. Men en mørkhudet ungdom ved navn Stephen Yamislaw knivstikker den forsvarsløse hvite gutten et halv dusin ganger mens han ligger på bakken.

I bakgrunnen kan man høre en annen mørkhudet ungdom, Maxwell Idouzee, nærmest le og late som han er sjokkert, uten at han eller noen andre stopper det rasistiske drapsforsøket.

Vi advarer mot svært sterke bilder. Guttens navn er Adam Noonan, og venner har startet en GoFundMe side for ham etter overfallet.

På Twitter kommentere flere at ingen store irske medier har omtalt drapsforsøket på den unge irske gutten. Samtidig har man store forsider om Black Lives Matter-demonstrasjonene som har blitt hold i flere irske byer, for en avdød afroamerikansk mann i USA.

Spørsmålet man kan stille er, er livet til en sort mann i USA verdt mer enn en hvit gutts liv i sitt eget land? Dessverre er svaret, ja. 

Hvem knvistakk?

FILMET DRAPSFORSØKET: Den afrobritiske mannen Maxwell Idouzee var mannen som filmet overfallet. Han er en del av gjengen og stoppet ikke drapsforsøket.

En annen video skal vise den samme mørkhudede ungdommen slå en annen hvit ungdom med en flaske i hodet bare to dager før videoen der han knivstikker den unge hvite gutten.

På ulike debattforum og i kommentarfelt forsøker nå venstresiden å bortforklare den rasistiske volden.

Og irske medier, som alle andre vestlige medier, forsøker å kjøre på propaganda og løgner om systematisk og strukturell rasisme i det irske samfunnet. Virkeligheten er som man ser, en helt annen.

Det rasistiske drapsforsøket på den unge hvite gutten i Cork, kommer bare dager etter at en annen brutal video kom ut fra byen Limerick, der en gjeng mørkhudede menn sparker en hvit ung gutt i hodet flere ganger, mens han ligger på bakken.  Vi advarer igjen mot sterke bilder.

Exit mobile version