Site icon Lykten

Her presser Black Lives Matter-tilhengeren kneet mot den hvite babyens nakke

(Foto: Privat)

Sheriffen i Clark County i Ohio har bekreftet at det er 20-årige Isaiah Johnson som er avbildet på det svært urovekkende bildet som nå spres som ild i tørt gress på sosiale medier.

Mannen skal være kjæreste til babyens mor.

PÅGREPET. Den 20-årige Black Lives Matter-aktivisten skal ha blitt pågrepet av politiet etter at bildet kom ut. (Foto: Politiet).

Det påpekes at massemedia i USA, men også i Norge totalt har ignorert saken.

Babyen skal være to år gammel og iført bleie da bildet ble tatt. Man kan se Johnson holde kneet sitt mot babyens nakke, mens en ikke navngitt person holder babyens armer bakover. Det fremkommer også på usensurerte bilder at to-åringen gråter.

Isaiah Johnson sitter nå i arrest for brudd på reglene for løslatelse og avventer siktelse i forbindelse med bildet. Han skal ha et langt rulleblad for grov kriminalitet. 

Babyens bestemor og pappa skal ha tatt hånd om babyen etter at saken kom ut og han skal være i god tilstand. Det skal ha blitt tatt røntgen av babyen for å forsikre seg at det ikke var noen indre skader.

Bestemoren forteller:

«Da jeg så personen som holdt armene hans bakover gjorde det meg ekstremt opprørt. Det faktum at han gråt gjør vondt i magen. Han hadde ingen der for å beskytte ham eller stoppe det».

Bestemoren ønsker også at det kommer siktelser mot babyens mor, som tillot sønnen sin å være alene med kjæresten hennes. Bestemoren skal ha tatt skjermbilde av samtalen hun hadde med moren, som utifra tekstmeldingen ser ut til å forsvare bildet. Moren skal også ha innrømmet at hun ikke var tilstede da bildet ble tatt.

Dessverre stopper ikke de grusomme detaljene i historien her. Under bildet av Johnson som har kneet på to-åringens nakke har en lærer for barn med spesielle behov skrevet følgende:

«Igjen! Du gjør det feil! Ett kne på midten av nakken og ett på ryggen, og len på det til det (barnet) dør! Du så videoen! Gjør det riktig eller stopp å kødde!»

Det er ingen ringere enn Brian Papin, som er lærer ved Cedar Grove High School i delstaten Georgia som skrev kommentaren.

DREP DEN HVITE BABYEN. Brian Papin, Facebook

På nettet har flere kommentert videoen:

 

Exit mobile version