Site icon Lykten

Nå har de rasistiske drapsforsøkene nådd Europa

En sort mann har akkurat slått en hvit mann bevisstløs på gaten i London i dag. Det rasistiske overfallet fant sted midt blant en mengde vitner og ble filmet. VIDEO I ARTIKKELEN. (Skjermbilde/Twitter).

Lykten har publisert en rekke artikler den siste uken der man ser svært grove overfall og drapsforsøk på uskyldige hvite mennesker i USA. Alt fra ungdommer til eldre forsvarsløse kvinner blir slett helseløse av rasende mobber med mørkhudede mennesker. Og hvite kommunister fra gruppen Antifa.

Nå har volden og opptøyene spredt seg til Europa, der sinte mørkhudede mennesker og hvite kommunister/sosialister mener at våre samfunn er bygget på strukturell rasisme og hat mot minoritetene. Og dette skal protesteres med grov vold og vandalisme. Her kommer en video fra London, der en mann blir slått mens han ligger på bakken, og deretter sparket i hodet. Han kommer seg til slutt opp og forsøker å gå fra plassen. Da går den mest aktive overgriperen, en mørkhudet mann i bar overkropp etter ham og slår ham brutalt ned bakfra, så den hvite mannen slår hodet i bakken og blir bevisstløs. Det er et regelrett drapsforsøk. 

Dette er også fremtiden til Europa. (OBS: Sterke bilder).

To hvite politimenn blir jaget, hetset og til slutt fysisk angrepet av mørkhudede mennesker på gaten. Alt blir filmet og heiet frem, uten omtanke for politimennenes sikkerhet eller skjebne.

Samtidig blir de samme politimennene som ble overfalt av den rasende mobben dolket i ryggen av sine egne kolleger som tar politisk standpunkt og går ned på kne. Mer skammelig enn dette blir det ikke. 

Og hvis du skulle tro at mørkhudede bryr seg om hvite mennesker, eller om livene deres, så kan du selv høre hva mørkhudede sier om saken når en hvit politimann sier «alle liv betyr noe». «Nei», skrikes det tilbake fra de mørkhudede kvinnene, «Sorte liv betyr noe».

Den kjente Star Wars-skuespilleren John Boyega lagde sort makt-knyttneven under opptøyene i London. «Jeg driter i om jeg har noen karriere etter dette», sa skuespilleren. Men Boyega lyver og vet det godt selv. For han kommer nemlig til å bli nærmest overøst med filmtilbud etter dette, da Hollywood er en av de største pådriverne av raseopptøyene som nå altså har spredt seg til Europa.

Nå betaler England for masseinnvandringen. Spørsmålet er bare den endelige prisen vil bli. 

Exit mobile version