Site icon Lykten

10.000 i masseprotest mot ulovlig innvandring

Demonstrasjonen var et tydelig signal til Guvernøren i Massachusetts som ønsker å huse enslige mindreårige innvandrere i staten.

Ulovlige innvandrere

USA opplever en flom av ulovlige innvandrere fra latinamerikanske land, i særdeleshet Mexico. Det er estimert at det er et sted mellom 11-20 millioner ulovlige innvandrere som oppholder seg i USA.

Det har de siste årene vært en kraftig økning i protestene mot denne masseinnvandringen, ikke bare fra hvite, men også fra afroamerikanere.

Boston

Massedemonstrasjonen i Boston på lørdag, er en av de største i sitt slag i USA. Flere nyhetsreportere melder at innbyggerne i Boston føler seg forrådt av politikerne som ønsker å tilby opphold til ulovlige innvandrere.

Myndighetene i Massachusetts har tilbudt seg å huse rundt 1000 ulovlige mindreårige innvandrere i opptil fire måneder.

I en uttalelse fra myndighetene hevder de at det er snakk om barn.

Kritikere har derimot påpekt at de fleste av disse er i 15-18 årsalderen og at mange av dem er kriminelle gjengmedlemmer.

Kritikk og riksrett

Frieord.no har tidligere skrevet om hvordan rockestjerner nå går kritisk ut i media mot den ulovlige masseinnvandringen og at en tidligere visepresidentkandidat ønsker å stille sittende president Obama for riksrett.

Exit mobile version