Site icon Lykten

10.000 ulovlige innvandrere forsvunnet i Sverige – bare i 2021

I 2021 leverte Migrationsverket drøyt 18.000 saker til politiet vedrørende personer som har fått avslag på sin søknad om oppholdstillatelse og der man har gjort en bedømmelse at det kreves politiinnsats for å gjennomføre en utvisning.

Av disse 18.000 forsvant 10.000 ulovlige asylsøkere og migranter ut i det svenske samfunnet. Disse var i all hovedsak fra land i den 3. verden i Afrika og Midtøsten . Nå har svenske politimyndigheter anmeldt, utstedt arrest- og utviselsesordre for alle 10.000.

Les også: Terrorangrepet i Sverige: Påstår at afghaneren var «veldig sint» fordi han ikke fikk reise hjem på ferie

Tallet 10.000 ulovlige migranter var for året 2021. Hva var tallet for 2020? 2019? 2018? Og så videre? Samnytt skriver at det under året 2015 kom over 163.000 migranter til Sverige. 80.000 av disse søkte asyl. Det skrives at langt de fleste av disse fikk bli i landet. Svenske myndigheter skal heller ikke ha foretatt noen offisiell folketelling. «Hos myndighetene har man ingen kontroll på hvilke mennesker som beveger seg rundt i det svenske samfunnet», skriver nettsiden videre.

De får støtte av Cajsa Velden, sjef for det nasjonale grensepolitiet:

«Vi har mennesker som befinner seg i vårt samfunn, som vi ikke kjenner til eller har noen kontroll over». 

Og har de først fått sette sine føtter i Sverige, så er veien til Norge kort. Også her har norsk politi innrømmet at man ikke har kontroll over alle de ulovlige innvandrerne, som kan være så mange som 32.000 i 2017.  Hva er tallet i 2022? 50.000? 

GRENSEKONTROLL PÅ TOGSTASJON I MALMØ. (Foto: News Øresund – Johan Wessman © News Øresund(CC BY 3.0))

Les også: Säpo-sjef: «Vi har 2.000 radikale jihadister i Sverige og det øker stadig»

Les også: Svensk politi: «Vi har ingen ressurser for å lete etter ulovlige innvandrere»

Sverige har over 2 millioner utenriksfødte innvandrere

Med Sveriges masseinnvandring og nesten 2 millioner innvandrere som er født i utlandet, vil tallene på ulovlige innvandrere mulig være det samme hvert år for de siste 20 årene som i 2021. Kanskje høyere enkelte år som i 2015. Vi snakker da om hundretusenvis av mennesker som oppholder seg ulovlig i vårt naboland.

migrationsinfo.se

Hvor bor de? Hvor jobber de? Hvordan livnærer de seg? Hva med helsevesenet? Mange av disse har helt sikkert barn. Går disse på skole? Til tannlegen? Hva med de som blir arrestert for kriminelle forhold utenom at de oppholder seg ulovlig i landet? Blir de sluppet fri igjen etter endt soning? Ja, det finnes mange eksempler på det.

Konsekvensene kan i mange tilfeller blir katastrofale. En ulovlig innvandrer sto bak terrorangrepet i Stockholm i 2017, der fem mennesker mistet livet, inkludert en 11 år gammel jente. Rakmat Akilov (43) fra Usbekistan hadde et utvisningvedtak på seg fra 2016, men oppholdt seg ulovlig i Sverige. Han livnærte seg og hjalp islamske terrorgrupper som IS blant annet ved å jobbe ulovlig hos en kjendiskomiker kalt Özz Nûjen.

Les også: Anti-norsk stand-up komiker avslørt – betalte Stockholm-terroristen for ulovlig arbeid

Rakmat Akilov (43) fra Usbekistan hadde et utvisningvedtak på seg fra 2016, men oppholdt seg ulovlig i Sverige. I 2017 utførte han et islamsk terrorangrep som drepte fem uskyldige mennesker i Stockholm. Ingen i politiet eller hos myndighetene påtok seg ansvaret eller ble dømt. (Foto: Privat).
BLE BARE 11 ÅR GAMMEL. Ebba Åkerlund ble et offer for Sveriges åpne-grenser politikk. (foto: Privat).
Exit mobile version