Site icon Lykten

14-årig jente skremmer vettet av Youtube og media i USA

(Skjermbilde/Samnytt).

«Soph», som jenta kaller seg har laget en rekke videoer der hun harselerer med den politisk korrekte venstresiden. Og språket er like effektivt som det er lynskarpt. Her får sosiale medier, politikere, aktivister og organisasjoner på venstresiden gjennomgå for sin dobbeltmoral og mangel på logikk.

Innholdet var så velplassert og bra fremført at venstreekstreme nettsteder satte sitt søkelys på den 14-årige jenta og anklaget henne for å være «høyreekstrem» og endel av «alt-right» (Betegnelse på den nye og moderne unge høyresiden som dominerer store deler av politikken på nettet). Og de venstreorienterte sosiale mediene fulgte lydig etter og begynte å sensurere jenta. Men det førte bare til at «Soph» sin kanal på Youtube eksploderte i popularitet. I skrivende stund er hun rett rundt hjørnet for å oppnå over 1 million følgere. Og videoene har blitt sett titalls millioner av ganger. (Videoen øverst i artikkelen her ble fjernet av Youtube, men er lastet opp av andre brukere. Skulle den bli borte også, så finner du en lenke til hennes Bitchute-konto nedenfor i artikkelen her.)

Soph er en talesterk og intelligent ung jente som i sine i videoer avdekker og kritiserer mange av dagens fastlagte dogmer og etablerte sannheter. Det tillater ikke venstreekstreme medier.

Det venstreekstreme nettstedet Buzzfeed gikk til frontalangrep på den 14-årige jenta «Soph».

Oppmerksomheten til 14-åringen kom for alvor da den jødiske «journalisten» Joseph Bernstein i Buzzfeed lagde en grov og farlig artikkel om jenta. Den samme journalisten som forsøkte å anklage den største Youtuberen i verden, PewDiePie for «rasisme», «nazisme» og «høyreekstremisme». Å klistre på en ung jente slike omtaler er i dag en garanti for at ustabile og voldelige elementer på den politiske venstresiden vil kunne true og angripe jenta både på nett og fysisk. Hun går fremdeles på skolen.

Twitter tillater at Joe Bernstein promoterer folkemord på en etnisk folkegruppe. Selv ønsker han at 14-årige jenter som motsier ham politisk skal bli sensurert og kaller dem for «høyreradikale». (Skjermbilde/Twitter).

Soph har også mottatt trusler fra Youtube om at de vil stenge ned kanalen hennes pga «hatefullt innhold». Flere av videoene hennes er allerede tatt ned. Derfor har hun laget en egen kanal på det alternative nettstedet Bitchute.

Kontrasten er stor til venstresidens store ungdoms-ikon, svenske Greta Thunberg, som de samme venstreekstreme mediene hyller og bruker som gallionsfigur for miljøpolitikken. Thunberg har til og med blitt omtalt som mottaker av Nobels fredspris. Men, venstresiden avslører seg svært tydelig her. De angriper både barn, jenter, mørkhudede, kvinner, homofile og muslimer, hvis det passer deres ideologi. Så dette handler ikke om miljøpolitikk, kvinnekamp, rasisme eller like rettigheter. Det handler om hvordan venstresiden kan beholde makten sin. Og da kan alle kastes under bussen, inkludert en 14-årig jente.

Her er to intervjuer med Soph fra Infowars og Red Ice.

Exit mobile version