Site icon Lykten

16-åring kalt hore og slått bevisstløs fordi hun gikk med kjole

Det var forrige mandag at den unge jenta sto og ventet på trikkeholdeplassen i Hauts-de-Seine, utenfor Paris, da hun ble angrepet av en gruppe med innvandrerkvinner, skriver Fria Tider.

Kvinnene begynte først å krangle med jenta og kalte henne «hore» fordi hun gikk med kjole.

Situasjonen eskalerte fort og kvinnene begynte å slå og sparke 16-åringen. Den mest aggressive av kvinnene, som av Le Parisien ble beskrevet som «en ekte kjempe», avsluttet det hele med å kjøre kneet opp i ansiktet på jenta. Forbipasserende klarte til slutt å stoppe mishandlingen.

Etter noen timer i koma våknet 16-åringen til live igjen på sykehuset. To av kvinnene som hadde mishandlet jenta meldte seg frivillig på politistasjonen senere på kvelden.

Fransk politi insisterer på at det ikke fantes religiøse motiv bak angrepet. Borgemesteren, Patrice Leclerc, kaller derimot overfallet for «uakseptabelt».

Samme uke som overfallet fant sted, arrangerte en gruppe med venstreradikale studenter ved eliteuniversitetet Sciences Po i Paris en «hijabdag», skriver AFP. Aktivistene oppfordret franske kvinner til å bære islamske slør, for å vise at «alle har rett til å kle seg som de vil og at deres valg bør respekteres».

Exit mobile version