Site icon Lykten

18 arabiske menn identifisert etter sex-overgrepene på nyttårsaften

(Skjermbilde / Twitter).

«De snakket alle arabisk og dyttet på oss. På et tidspunkt falt jeg i bakken og de fortsatte å klå på oss. Vi gråt og skrek på hjelp, men ingen hjalp oss. Det var 30 personer som omringet oss og berørte oss over alt», sa et av ofrene etter hendelsen.

Den nordafrikanske mobben skal ha begått overgrep mot minst ni ulike ofre på Piazza del Duomo i sentrum av Milano på nyttårsaften.

De seksuelle overgrepene fant blant annet sted her på Piazza del Duomo i Milano på nyttårsaften. (Foto: P.za del Duomo, Milano MI, Italia -Google Streetview).

En video Lykten har publisert tidligere viser hvordan to gråtende og skrekkslagne tenåringsjenter ble omringet av gjerningsmennene ved en avsperring, før de lykkes å flykte fra plassen til politiet som sto utenfor.

Les også: Sjokkerende nyttårsvideo av tenåringsjenter omringet av utenlandske menn

To av de ni kvinnene som ble overfalt og seksuelt forgrepet på, skal være tyske, ifølge nettsiden Junge Freihet.

Politiet har nå identifisert 18 mistenkte gjerningsmenn. Av dem er 15 voksne og tre mindreårige. Mennene har nordafrikansk bakgrunn og er mellom 15 og 22 år. Noen av dem har fått italiensk statsborgerskap, skriver lokale medier i Milano.

Et vitne forteller avisen Il Giornale at de fleste av overgrepsmennene er egyptere, som regelmessig besøker plassen.

«De er nesten alltid der, mest på ettermiddagen og spesielt i helgene. De trakasserer alle jentene som går forbi, de forfølger dem og roper etter dem. De som forsøker å svare dem blir omringet og klådd på, om de (egypterne, red. anm) får sjansen», sier vitnet.

Vitner forteller også at araberne vanligvis er bevæpnet med kniver.

Så langt Lykten har kjennskap til har ingen norske massemedier skrevet om nyheten.

 

Exit mobile version