Site icon Lykten

30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak

Det var ved 22-tiden på onsdag kveld at de 30 mennene sammen skal ha bestemt seg for å voldta innvandrerkvinnen og drepe sønnen hennes.

Angrepet ble avverget av at kvinnen klarte å låse seg og sønnen sin inn på et rom. Personalet fikk ringt til politiet som ankom plassen og reddet kvinnen fra den rasende mobben.

Politiet oppgir at motivene til angrepet var religiøse og kulturelle.

Ifølge de rettroende muslimske mennene hadde den enslige kvinnen begått en forbrytelse mot koranen og sharia-lovene ved å oppholde seg i Sverige uten en ledsagende mann og måtte derfor straffes ved å bli voldtatt.

Hvorfor sønnen fortjente å bli slått ihjel ifølge mennene, fremgår ikke.

OPPGITT: Etterforskningsleder ved politiet i Kramfors, Kenneth Magnusson, er oppgitt over ressursbruken i forbindelse med asylmottakene. (Foto: Politiet i Kramfors).

Asylmottaket var tidligere et eldrehjem for svenske pensjonister og har idag over 160 asylsøkere fra i hovedsak muslimske land.

Det drives av den notoriske asylbaronen Bert Karlsson. Kramfors kommune har nylig gått ut og sagt at forholdene ved asylmottakene er anstrengte.

To anmeldelser om trusler er opprettet. Kenneth Magnusson, som er etterforskningsleder ved politiet i Kramfors, kommenterte noe oppgitt at politiets tid nå i stor grad går med til å rykke ut til stadig bråk og alvorlige hendelser på asylmottak.

– Alle bråk og trusler på asylmottakene i området tar mye av våre ressurser. Til dels i form av utrykninger og dels ved avhør som skjer via tolk og er tidskrevende.

Den svenske nyhetssiden har ved flere tilfeller skrevet om voldelige hendelser på asylmottak i Kramfors-regionen. Så sent som for et par uker siden var asylsøkere på et asylmottak i Kramfors innblandet i et bråk, som resulterte i politiutrykning og anmeldelse for mishandling og trusler.

Exit mobile version