Site icon Lykten

Abdinaser Abdulle (31) knivstakk bussjåfør i halsen og kvinne i magen

Politiet i den svenske hovedstaden fikk en melding rundt 22-tiden på mandag kveld om at en bussjåfør hadde  blitt knivstukket i halsen ved Nacka utenfor Stockholm.

Etter knivangrepet skal mannen ha løpt i retning Hammarby og kort tid etterpå fikk politiet inn en ny melding om knivstikking. Denne gangen skal det ha vært en kvinne som hadde blitt stukket i magen og fraranet sin bil.

Kvinnens bil skal ha blitt funnet senere i Orminge og etter det som av politiet blir beskrevet som et «kort søk», så kunne den mistenkte gjerningsmannen pågripes. Gjerningsmannen ble identifisert som 31-årige Abdinaser Abudelle fra Vällingby i Stockholm.

STOCKHOLM: Innvandrerkriminalitet i Stockholm er et alvorlig problem. Nå er en 31-årig somalisk mann med et langt rulleblad på nytt arrestert for å ha knivstukket to tilfeldige personer denne uken. (Foto: Infomedia).

Ifølge nettavisen Fria Tider skal somalieren ha et svært langt og alvorlig rulleblad, med over 19 dommer for 35 siktelser mot seg. I 2010 ble han dømt for grovt tyveri og uansvarlig kjøring i trafikken. I 2012 ble han dømt for blant annet ran, forsøk til ran, mishandling og overgrep i rettssak. I mars 2012 skal Abdulle ha knivranet en drosjesjåfør som hadde kjørt ham rundt i Stockholm. Samme måned skal han også ha forsøkt å knivrane en mann i Saltsjö-Boo. Han skal også være dømt for brudd på narkotikaloven.

Til tross for at 31-årigen er somalisk statsborger og at han har flere grove dommer mot seg, så har han ikke blitt utvist fra Sverige.

Exit mobile version