Site icon Lykten

Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

Storbritannia har de siste ukene blitt rystet av avsløringene om at minst 1400 unge jenter i byen Rotherham har blitt utsatt for systematiske seksuelle overgrep av pakistanske pedofiligjenger. Overgriperne har bevisst jaktet på hvite jenter. Frieord.no har blant annet avslørt hvordan norsk media har forsøkt å skjule den etniske sammensetningen i den dyptgripende skandalen.

En offentlig rapport har avslørt at overgriperne fritt kunne holde på med misbruket mellom årene 1997 og 2013 ettersom kommunen var redd for å bli anklaget for rasisme. Rapporten gir også eksempler på mange av de bestialske overgrepene. Unge jenter ble blant annet dynket i bensin rett etter å ha blitt voldtatt for å skremme dem fra å fortelle om overgrepene. En 12 år gammel jente skal også ha blitt tvunget til å se på mens hennes søster ble gruppevoldtatt av middelaldrende muslimske menn.

Nå viser det seg at en forsker fra det britiske innenriksministeriet allerede i 2001 slo alarm om de systematiske overgrepene. I sin rapport identifiserte hun 270 ofre og skrev at overgriperne var muslimske innvandrergrupper.

Det skulle hun derimot ikke ha gjort. Kommuneadministrasjonen i Rotherham gjorde alt de kunne for å mørklegge rapporten. De forsøkte også å få utrederen sparket når hun nektet å sensurere rapporten.

Den kvinnelige forskeren fikk en advarsel og strenge instruksjoner om å «aldri noensinne» igjen nevne at gjerningsmennene var innvandrere.

– Den andre reaksjonen var at jeg ble meldt på et to dagers etnisitets- og mangfoldskurs for å øke min forståelse om etniske spørsmål, forteller kvinnen i følge Daily Telegraph.

En av jentene som ble misbrukt har fortalt at en av voldtektsmennene truet med å «spille ut rasismekortet» hvis hun skulle gå til politiet.

Britisk media har de seneste dagene rapportert at overgrepene i Rotherham kan være toppen av et isfjell av lignende saker med muslimske pedofiligjenger som retter seg inn på hvite jenter i også andre deler av landet. Lignende saker er allerede under etterforskning i Leeds, Keighley og Calderdale, og skotske Glasgow.

Exit mobile version