Site icon Lykten

Afghansk flyktning voldtok og drapstruet barn – fikk 30 dager fengsel

Voldtekten fant sted på en flyktninghjem for såkalte enslige flyktningbarn i Malmø i desember, 2015.

Offeret, en 13-årig gutt, så på en fotballkamp sammen med voldtektsmannen, «Mehdi», inne på den voksne afghanerens rom.

Da første omgang var over forklarte Mehdi til gutten at de skulle ha sex. Gutten trodde først at mannen tullet, men Mehdi tok da tak i 13-åringens nakke og holdt ham nede.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Mehdi forklarte at han skulle kvele sitt offer om han lagde noen lyder. Da gutten forsøkte å reise seg slo Mehdi to knyttneveslag mot skulderen hans, holdt armen rundt nakken hans og sa at han skulle knekke guttens nakke.

Deretter voldtok han 13-åringen analt.

Etterpå forklarte Mehdi at han skulle drepe gutten om han fortalte hva som hadde skjedd til politiet.

13-åringen klarte med hjelp av Google Translate å forklare for en kvinnelig ansatt på flyktninghjemmet at han hadde blitt voldtatt.

Les også: Somalier voldtok 12 år gamle Ida fikk 22 timers samfunnstjeneste

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt – ble slått i ansiktet

Nå har den påståtte 19-åringen fra Afghanistan blitt dømt for voldtekt og overgrep under rettssak – til en måned i fengsel.

Mehdi kan ikke utvises fordi han har blitt svensk statsborger. Dette til tross for at han siden han kom til Sverige i 2012, allerede har et langt rulleblad. I mai 2014 ble han dømt til 25 timers ungdomstjeneste for forsøk på mishandling, mishandling, trusler, vold og ødeleggelse av eiendom.

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Les også: Sverige: Småbarnsmor brutalt voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Malmø tingrett valgte dessuten å oppheve utreiseforbudet mot Mehdi med henvisning til at han har «innfunnet seg ved begge hovedforhandlingene i tingretten», og at risikoen derfor ikke er tilstrekkelig sterk for at han skal forsøke å holde seg borte fra den meget korte fengselsstraffen han ble dømt til for voldtekten.

Gutten som ble utsatt for voldtekten oppga under rettssaken at han etter hendelsen har følt seg svært dårlig og har villet ta livet sitt. Han har også begynt å ta narkotika og sovetabletter.

Dommen i Malmø tingrett har blitt signert av rådmannen Jenny Wennhall. Hun og meddommerne Pia Andersen, Elisabeth Jaenson og Malcolm Jallow var enige.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

AFROSVENSK: Meddommer i tingretten i Malmø var afrosvensken Malcolm Jallow. Jallow er en av initiativtagkerne til etableringen av den rasistiske terror-organisasjonen «Black Lives Matter» i Sverige. Jallow sa seg enig at 30 dagers fengsel er en passende straff for voldtekt av en 13 år gammel gutt. (Foto: Malcolm Jallow).

Relatert:

Exit mobile version