Site icon Lykten

Anti-Trump journalist fra CNN tatt i å onanere under Zoom-møte

Flere stjernereportere fra New Yorker, samt ledere fra mediaselskapet WNYC var tilstede da den erfarne og kjente reporteren Jeffrey Toobin tok fram sin penis og begynte å masturbere.

Zoom-møtet skulle simulere valgmøter, hvor journalistene og mediepersonlighetene spilte henholdsvis Joe Biden og Donald Trump.

Toobin har nå blitt suspendert fra sin stilling.

«Jeg gjorde en stor flau og dum feil, da jeg trodde jeg hadde skrudd av kameraet. Jeg ber om unnskyldning til min kone, min familie, mine venner og arbeidskolleger», forteller Toobin.

Jeffrey Toobin er i tillegg til å være skribent for New Yorker også sjefsanalyst for CNN. Han er ifølge BBC en fremstående og svært etterspurt politisk kommentator i anti-Trump bølgen som massemedia kjører mot Donald Trump foran valget nå i november.

Han har som mange av sine kolleger vært svært negativ til USAs president Donald Trump og angrepet ham jevnlig siden Trump vant valget i 2015. Han promoterer også i disse dager en anti-Trump bok.

På nettet har det ikke vært mangel på humoristiske innslag om Toobins blemme.

Flere suspenderte journalister

Det har vært noen veldig tunge og dårlige måneder for massemedia i USA og flere høyt respekterte journalister har blitt suspendert etter at de har uttalt seg svært negativt om president Trump. Blant dem er Steve Scully fra C-SPAN som skulle modere den andre valgdebatten mellom Trump og Biden, og hevdet at Twitter-kontoen hans var blitt hacket etter en kontroversiell melding dukket fra hans offisielle og verfiserte Twitter-konto.. Han måtte til slutt innrømme at ingen hacket Twitter-kontoen hans og at det var han som skrev tweeten. Scully har moderert president-debatter i over 30 år.

Exit mobile version