Site icon Lykten

Arabere voldtok norsk 17-åring – media kaller dem australiere

De tre australske statsborgerne med ikke-vestlig bakgrunn; Dylan Djohan, Ashwin Kumar og Waleed Latif har siden juli 2015 oppholdt seg i Kroatia uten pass og muligheten til å reise hjem. Kroatiske myndigheter har holdt dem igjen i påvente av rettssaken mot dem, skriver Daily Mail.

Den 17 år gamle norske jenta var på ferie i Kroatia og ble tvunget inn på et herretoalett der hun ble overfalt av de tre mennene. Hun skal ha gjort kraftig motstand og klart å komme seg ut av situasjonen før hun ble voldtatt, men politiet fant sædrester fra samtlige av de tre på klærne til jenta.

Les også: VG unnlater å informere om afrikanske voldtektsmenn i Oslo

Slipper fengsel

Nå slipper derimot de tre voldtektsforbryterne rettssak og fengsel etter at de har betalt erstatning til jenta.

Kroatiske påtalemyndigheter og mennenes forsvarere ble enige om en avtale, og selv om mennene på papiret ble dømt til ett års fengsel vil de tre umiddelbart få straffen omgjort til betinget fengsel på grunn av god oppførsel.

Les også: Bergens Tidende og VG fjernet voldtektsmanns bakgrunn

Australia

De tre mennene har allerede returnert til Australia etter å ha betalt til sammen 30.000 dollar.

Dylan Djohan skal etter å ha fått passet sitt tilbake skrytt på sosiale medier at han ønsket å bli medlem av «mile-high club» ved å ha sex med en flyvertinne, på flyet tilbake til Australia.

Han hevdet også at han har hatt en åpenbaring og at en «myk stemme» fortalte han at meningen hans i livet er å «gå til sengs med himmelsk velsignede skjønnheter».

Løslatelsen av de tre har vakt sterke reaksjoner i Kroatia.

Exit mobile version