Site icon Lykten

Arbeiderpartiets søsterparti tok ulike priser for hvite og svarte mennesker under partiledertale

Den kontroversielle og diskrediterte arbeiderpartilederen Jeremy Corbyn har kommet i rasisme-krangel etter et møte der deltakerne som skulle høre ham tale måtte betale inngangsbillett.

Billetten hadde nemlig forskjellig pris avhengig av hva slags hudfarge eller etnisk bakgrunn du hadde. Hvis du er hvit er prisen 40 pund. Er du mørkhudet er prisen imidlertid kun 30 pund.

De konservative har nå anklaget det britiske arbeiderpartiet for rasisme og hevder at dette er ytterligere bevis for at man har overgitt den hvite britiske arbeiderklassen.

Talsmenn for Labour sier at de valgte å forskjellsbehandle mennesker utifra hudfarge fordi de ønsket at flere minoriteter skulle komme for å høre partilederen tale.

Men visepresident for de konservative i distriktet, James Cleverly, som selv er mørkhudet, var ikke imponert:

Diskriminering mot mennesker basert på deres hudfarge er totalt galt og Mr. Corbyn må slutte med denne praksisen nå.

En annen politiker for de konservative, Andre Bridgen, la til:

Dette er rasisme. Arbeiderpartiet har lagt en straffeskatt på bakgrunn av en persons hudfarge. Det viser deres forakt for den hvite britiske arbeiderklassen.

Dette betyr i teorien at en rik arbeiderpartivelger med indisk bakgrunn betaler mindre for å komme inn enn en hvit arbeiderpartivelger fra middelklassen. Dette kan ikke omtales som annet en galskap.

I Corbyns Orwelliske univers så er vi alle like, men noen er mer like enn andre, avsluttet Bridgen.

Hyllet Chavez

Dette er ikke første gang Corbyn har blitt anklaget for å være en politisk ideolog, mer enn en faktisk politiker som ønsker det beste for sine velgere.

I 2012 og 2013 hyllet han den autoritære sosialist-lederen Hugo Chavez. Noen få år senere er landet totalt bankerott, med enorme økonomiske og sosiale problemer. Korrupsjon, matmangel, elendige forhold på sykehus og skoler, og familier som roter i søppelkasser etter mat har blitt vanlig i det engang så rike og velstående landet.

HYLLET SOSIALISTREGJERINGEN I VENEZUELA. I dag er landet nærmest i oppløst tilstand med enorme økonomiske og sosiale problemer. Corbyn som i sin tid hyllet utviklingen har blitt anklaget for å ikke ville be om unnskyldning eller kommentere elendigheten han støttet offentlig. (Foto: Twitter).
Exit mobile version