Site icon Lykten

Asylsøker forsøkte å voldta kvinne foran hennes barn

Det var i forrige uke at den 31 år gamle småbarnsmoren gikk tur med sine to små barn på øya Donauinsel i Wien. Det minste barnet lå i barnevogn, skriver Avpixlat.

Plutselig blir kvinnen overfalt bakfra av en fremmed mann.

Overfallsmannen tar tak i kvinnens nakke og drar henne i bakken hvorpå han forsøker å voldta henne. Kvinnen gjør derimot kraftig motstand og slår og skriker. Hun skal blant annet ha klart å bite voldtektsforbryteren i ansiktet og rive av hetten på jakken hans. Det gjorde at mannen avbrøt overgrepet og løp fra stedet.

Kvinnen fikk tilkalt politiet som hadde med seg sporhunden Anuk på uttrykningen. Anuk fikk lukte på overfallsmannens jakke og klarte å spore han til en T-banestasjon i nærheten.

Ved hjelp av overvåkingskameraer klarte politiet å finne fram til voldtektsforbryteren. Mannen viste seg å bo på et asylmottak. Han oppgir å være fra Afghanistan og hevder han er 17 år.

HELT: Hunden Anuk klarte å spore opp det afghanske flyktningbarnet. (Foto: Krone.at).

I avhør hevder asylsøkeren at han ikke husker om han overfalt den 31 år gamle småbarnsmoren, da han var for beruset etter å ha drukket tre øl.

Politihunden Anuk har blitt en helt i Østerrike etter at han klarte å spore voldtektsforbryteren så politiet til slutt kunne pågripe han.

Exit mobile version