Site icon Lykten

Asylsøkere voldsomt overrepresentert i tysk kriminalstistikk

Fra før hadde den muslimske befolkningsandelen økt jevnt og trutt, og i dag er 40 prosent av alle som blir født, barn av personer med innvandrerbakgrunn, skriver den franske professoren Guy Millière i en artikkel for den amerikanske tenketanken Gatestone Institute. Resultatet er blitt økende vold og en eksplosjon av antall voldtekter.

I 2016 ble over halvparten av all kriminalitet i Berlin begått av innvandrere. Asylsøkere bosatt i Tyskland begår kriminalitet syv ganger oftere enn tyskere, viser det tyske politiets statistikk, ifølge nettavisen Breitbart. Også gruppen «utlendinger» er overrepresentert, og begår tre og en halv ganger mer kriminalitet enn etnisk tyske statsborgere. For voldelig kriminalitet viste dataene at utlendinger begikk fem ganger flere overgrep enn tyskere, og for asylsøkere var voldsstatistikken 15 ganger høyere enn for personer med tysk pass.

Andelen forbrytelser utført av innvandrere økte til 45 prosent i fjor, en økning på fem prosent fra 2015, da de utgjorde 40 prosent av forbrytelsene begått i den tyske hovedstaden.

Ifølge Berliner Morgenpost viser politiets statistikk at utlendinger er spesielt overrepresentert i tallene for visse forbrytelser. Ikke-tyskere var mistenkte i 91 prosent av saker om lommetyveri, 85 prosent av forbrytelser knyttet til heroinhandel og 80 prosent av biltyverier.

Tysklands siste statistikkrapport for kriminalitet viste at det var registrert 3 372 tilfeller av politisk eller ideologisk motiverte forbrytelser fra utlendinger i 2016 – et tall 66,5 prosent høyere enn i 2015. Det samlede antallet politisk drevne forbrytelser hadde også økt i forhold til året før med 6,6 prosent, ifølge DW.

Exit mobile version