Site icon Lykten

Australia begynner å ligne på Sør-Afrika – afrikanske gjenger herjer

Fire afrikanske tenåringer/menn med ansiktsmasker og bevæpnet med jernrør og baseballkøller brøt seg inn i et bolighus sist uke.

Hjemmeinvasjonen skjedde klokken 01 på natten i byen Melbourne.

I huset sov to hvite menn som ble slått og mishandlet, blant annet med slag mot hodet.

De afrikanske mennene skal ha kommet seg inn i huset ved å knuse et vindu. Vel inne i huset stjal de en mobiltelefon og bilnøkler. Etter å ha mishandlet de to beboerne forlot de maskerte mennene huset og stjal også bilen til en av de mishandlede mennene.

Hendelsen er bare en i en lang rekke lignende forbrytelser begått av afrikanske migranter de siste årene. En spesialgruppe har blitt opprettet for å jobbe mot disse afrikanske migrantene og gjenger i Melbourne, og skal blant annet starte dialog med de afrikanske lederne i lokalsamfunnet.

HJEMMEINVASJON: Det var i dette huset at fire afrikanske personer tok seg inn og brutalt mishandlet to mennesker under en hjemmeinvasjon. Etter mishandlingen stjal gjengen verdisaker og en bil tilhørende et av ofrene. (Foto: Nine).

De afrikanske kriminelle gjengene, blant annet kalt «Apex» og «Islander23», består av flyktninger, asylsøkere og migranter fra blant annet Sudan og Somalia, samt noen enkelte minoriteter tilhørende lokale øygrupper.

Les også: Australia (VIDEO): Brutalt overfall av to hvite politikvinner – afrikansk søskenpar arrestert og siktet

GROV KRIMINALITET: Angrep mot politiet, vandalisering av hus, restauranter og offentlige bygninger, samt omfattende narkotika- og våpenkriminalitet har blitt hverdagen etter at Australia slapp inn tusenvis av mennesker fra blant annet Sudan og Somalia.
MASSESLAGSMÅL: De siste årene har Australia opplevd at gjenger med hundrevis av afrikanere har stormet festivaler, parker og strender og gått amok på lokale beboere. Grove overfall, ran og voldtekter har blitt rapportert inn av uskyldige australiere i et samfunn som tidligere var forskånet for slikt. (Forside Herald Sun).

Migranter fra Afrika

Felles for mennesker fra disse ikke-vestlige delene av verden som nå har bosatt seg i Australia er et svært høyt temperament, lav impulskontroll og svært lav iq. Når disse menneskene blir satt ut i 1. verdensland med høy samfunnstillit, lav kriminalitet og høye utdanningskrav, så faller de som oftest igjennom. Lik utvikling har man sett blant annet i USA og Europa, hvor myndigheter sliter med enormt høy kriminalitetsstatistikk for disse landsgruppene i forhold til sin andel av befolkningen.

I Australia har nå denne innvandringen kombinert med den høye kriminaliteten blitt et svært hett tema i politikken.

Relatert:

Exit mobile version