Site icon Lykten

Avgjort: Kriminelle innvandrere i Danmark sendes til øde øy

Danske politikere har avgjort at sikkerheten til danske statsborgere er deres viktigste oppgave og vil nå sørge for at kriminelle innvandrere uten dansk statsborgerskap eller fast oppholdstillatelse kan plasseres på en øde øy utenfor København.

Der vil de ikke kunne overfalle, rane, voldta eller drepe danske borgere, før de blir sendt ut av landet.

Det var nå på onsdag at en majoritet av det danske Folketinget stemte ja til det mye omtalte forslaget fra Dansk Folkeparti.

Det var for ett år siden at DF la frem forslaget om at migranter med utvisningsvedtak i ulike tilfeller skal kunne flyttes til øde øyer. I slutten av november meddelte Danmarks regjering at kriminelle innvandrere hvis utvisning ikke kunne gjennomføres av ulike årsaker skal plasseres på en øde øy.

Nå har altså regjeringsforslaget blitt godkjent av Folketinget med bred majoritet, selv om Arbeiderpartiets søsterparti, Socialdemokratiet, valgte å ikke stemme, mens de venstreekstreme partiene ikke overraskende stemte imot.

Les også: Danmark vil plassere utviste og kriminelle migranter på ubebodd øy

Flere av Arbeiderpartiets søsterpartier har i mange europeiske land ført en politikk som har gjort det mulig for dømte kriminelle uten statsborgerskap eller med klare koblinger til muslimske terrorgrupper, å få oppholde seg og gå fritt rundt i samfunnet. Mange av disse er dømt for en rekke alvorlige forhold.

Flere av disse har i ettertid blitt avslørt som bakmenn eller aktivt deltakende i islamske terroraksjoner i Europa. Andre igjen har utført flere mord etter at de har fått utvisningsvedtak fra retten, men har blitt sluppet løs i påvente av utvisning. De har da drept uskyldige og dermed sikret seg livstidsdom i europeiske fengsler.

I Norge ble en 18-årig islamist fra Russland pågrepet i Oslo med en hjemmelaget bombe. Han ble dømt til ti måneders fengsel. Etter soning ble han ikke utvist, men sluppet løs igjen i Oslo. Deretter ble han pågrepet på på nytt for å igjen ha planlagt et terrorangrep, denne gangen med sin bil. Han er ikke unik i Norge og vårt rettssystem har ingen klare linjer for å plassere disse rasistiske og kristofobe muslimene på et sted der de ikke kan skade norske innbyggere. Mange kriminelle innvandrere med utvisningsvedtak går rundt i norske gater og byer.

Les også: Eksklusivt: Mutabazi Jimmy (36) dømt for drapet på Linn Olsen Uteng

I Sverige fikk dette alvorlige konsekvenser. Dette gjelder blant annet to av terroristene i Sverige, som sto bak dobbeltdrapet på en IKEA-butikk i 2015, Abraham Ukbagabir, og lastebilterroristen i Stockholm, Rakhmat Akilov, som drepte fem mennesker, inkludert en ung jente. Begge to hadde utvisningsvedtak på seg, men ble sluppet løs av svenske myndigheter og drepte deretter uskyldige mennesker.

I Danmark vil forhåpentligvis muslimske rasister og terrorister ikke få muligheten til å gjennomføre slike angrep etter å ha blitt utvist til en øde øy og for deretter å bli sendt til hjemlandet.

Denne uken kom også nyheten om at finske myndigheter har innført en lov som gjør det mulig å fengsle ulovlige innvandrere.

Det var på onsdag at den finske presidenten vedtok lovendringene i straffeloven som tidligere kun har gitt bøter.

«Ifølge den nye bestemmelsen begår en utlending som kommer til Finland, på tross for at han eller hun har innreiseforbud, et brudd på straffeloven, skriver det finske justisdepartementet i en pressemelding.

Kilde: Samnytt

Exit mobile version