Site icon Lykten

AVSLØRT: Israelsk mann pågrepet – sto bak tusenvis av falske hatforbrytelser mot jødiske sentre, skoler og synagoger

Falske hatforbrytelser har skutt i været de siste årene. Langt de fleste truslene, brevene, telefonenene og epostene som blir klassifisert som «hatforbrytelser» eller «rasisme» er falske.

Nylig ble en 19-årig israelsk-amerikansk statsborger dømt i Israel etter at myndighetene fant ut at han sto bak tusenvis av trusler mot ulike jødiske sentre, synagoger, skoler og flyplasser.

Michael Kadar (19) er nå dømt for falske trusler og hatforbrytelser av myndighetene i byen Rishon LeZion, den fjerde største byen i Israel. Han har også lignende siktelser mot seg av lokale myndigheter i Washington D.C, Florida og Georgia i USA.

Les også: Muslimsk kvinne påstod hun ble hetset og fikk hijaben dratt av – avslørt som løgn

19-åringen risikerer å sitte resten av livet sitt bak lås og slå, da forbrytelsene er svært alvorlige.

Mange av disse falske hatforbrytelsene ble brukt som bevis av venstreorienterte medier i Vesten, samt tunge internasjonale aktører som Anti-Defamation League, som et bevis på at angrepene fra den «rasistiske» og «hatefulle» høyresiden politikken etter Trumps seier i USA og nasjonalkonservative partier i Europa, har økt.

Les også: Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Det skal ha gått så langt at nettgiganten Amazon.com begynte å sensurere og fjerne bøker som man anså for å tilhøre den ytre høyresiden i politikken på sine nettsider, som følge av de mange truslene mot jødiske sentre og synagoger.

Nå viser det seg altså at langt de fleste kom fra en enslig jødisk ung mann i Israel.

Les også: Avslørt: Antirasistisk Senter og Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

I det denne saken går i trykken kommer avsløringen om at den «rasistiske hetsen» mot den svenske landslagsspilleren i fotball, Jimmy Durmaz, var laget av såkalte «bots», eller falske dataprofiler, og ikke ekte brukerkontoer.

Durmaz har ikke-etnisk svensk bakgrunn og skapte et frispark som førte til mål mot Sverige under VM i Russland.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i svenske og norske medier og Antirasistisk senters leder, Rune Berglund Steen, gikk på nytt ut på sin offentlige Twitter-profil og brukte hendelsen som bevis på at rasisme er et stort problem i samfunnet. Men som mange ganger før var det hele en løgn.

Les de mange avsløringene av Berglund Steen og ARS i lenken over her.

Exit mobile version