Site icon Lykten

Barnevoldtektsmenn kan bli sendt til livstids straffeleir i ARKTIS

RUSSLAND. Parlamentarisk talsmann Vyaschelslav Volodin uttalte nylig at voldtektsmenn ikke bør betegnes som mennesker. Volodin, som er en støttespiller av Vladimir Putin, uttalte videre at «disse j*vlene burde utsettes for de hardeste arbeidsforhold, slik at de husker sine forbrytelser hver dag. Og angrer på dem».

Uttalelsene kommer etter en bortføring, voldtekt og drap på en fem år gammel jente, som har sendt sjokkbølger gjennom Russland. Jenta skal ha vært ute og lekt i nærheten av morens jobb i byen Kostroma, som ligger ca. 35 mil nordøst for hovedstaden Moskva.

Kostroma. (Google Maps)

Moren jobbet som rengjøringspersonell på en kino i byen og tok med seg barnet sitt på jobb. Da det kun var 10 minutter igjen av arbeidsdagen, spurte jenta om hun ikke kunne gå utenfor hvor de hadde satt opp et juletre.

Videobevis viser hvordan jenta blir kidnappet og båret gjennom snøen i et boligområde. Hun skal senere ha blitt funnet død med stikkskader i en bag i et vandrerhjem der de pedofile drapsmennene bodde.

Da de mistenkte, Denis Gerasimov (44) og Vadim Belyako (24), ble pågrepet av politiet måtte de beskyttes fra en rasende folkemengde. «Alle seksuelle overgripere som løslates fra fengsel, bør måtte gå med elektronisk fotlenke», sa en høyerestående politiker etter at saken eksploderte i russiske medier.

Det kom frem at en av overgriperne, 44-årige Denis Gerasimov, hadde blitt løslatt etter fire og et halvt år for en annen seksuell forbrytelse mot et barn, så sent som mars i fjor. Han skal ha blitt dømt for innehav av barnepornografisk materiale og pedofili. De to mennene skal ha vært i et homofilt forhold siden den yngste av dem var mindreårig.

Begge to skal ha innrømmet sine ugjerninger på video til politiet.

44-årige Denis Gerasimov er siktet for å ha kindappet, voldtatt og drept en 5-årig jente.  EAST2WEST NEWS
Gerasimov etter pågripelsen til venstre. Hans homofile partner, Vadim Belyakov (24) til høyre.  EAST2WEST NEWS
Den 5-årige jenta ble kidnappet da hun lekte utenfor morens arbeidsplass. Nå ønsker russiske politikere og folket strengere straffer for pedofile overgripere.  EAST2WEST NEWS

Kidnappingen, torturen, voldtekten og drapet skal ha vært «spontant» i følge drapsmennenes avhør av politiet.

Russland vil nå se på muligheten for å skjerpe sine lover om seksuelle overgrep mot barn, slik at gjerningspersonen automatisk får livstidsstraff i ugjestmilde arktiske strøk.

Der vil disse monstrene, som Daily Mail omtaler dem som, gjennomføre sin straff i tøffe straffekolonier, hvor de blant annet må jobbe i sibirske gruver. På sitt kaldeste har Sibir områder der temperaturen kan bli så lav som minus 61 grader.

Exit mobile version