Site icon Lykten

Belgisk politi: Marokkansk migrant voldtok opptil 230 kvinner på under ett år

Den belgiske avisen La Dernière Heure skriver at en 36-årig muslimsk migrant har sittet i fengsel de siste fem månedene for forbrytelser som inkluderer voldtekt, overfall og svindel. Politiet gikk offentlig ut med informasjon sist uke.

Ettersom antallet kjente ofre steg fra 19 til 22, så avslørte politiet at mannen, kjent for pressen som Fouad K, hadde kontakt med over 230 kvinner over en periode  på 11 måneder. Dette kunne politiet fastsette blant annet ved å se på mannens mobilbruk.

Voldtektsmannen brukte ulike internettprofiler til å lure kvinner til å møte ham og etterforskere har oppfordret flere av hans ofre til å komme frem.

BELGIA: Den marokkanske serievoldtektsmannen slo til i den belgiske byen Limbourg nære grensen mot Tyskland.

På datingsidene «Badoo» og «Twoo», så hadde Fouad K. presentert seg selv som en italiener og brukte navnene Raf, Rafke, Rafaello, Roberto og Raphael Bastiaans. Ved å bruke et bilde av syklist, klarte han å lure kvinner til å ta kontakt. Han påstod også at han jobbet som tekniker for telegiganten Telenet, Belgias største internett-tilbyder.

Men på nettsiden «Redlights», en eskortetjeneste hvor prostituerte annonserer, så gikk marokkaneren under navnet «Mark Gigolo» og skrev på sin profil: «Du kjeder deg, din ektemann er ofte borte, du er separert, du leter etter kontakt, bestill meg og så vil vi ha en fin tid sammen.»

Fouad K. arrangerte å møte sine ofre i deres hjem eller på parkeringsplasser, hvor han tilbød dem en drink som politiet sier inneholdt «en kraftig cocktail som dopet ned kvinnene – en farlig mikstur som i verste fall kunne drept ofrene».

MØTTE KVINNENE PÅ PARKERINGSPLASSER: Mange av kvinnene valgte å møte den fremmede mannen i en bil på parkeringsplasser i byen. I bilen fikk de en drikk som dopet dem ned. Da fikk den marokkanske serievoldtektsmannen tid til å voldta og deretter rane dem. Hele 230 kvinner skal ha blitt utsatt for denne metoden på kun 11 måneder. (Foto: Parkeringsplass i Limbourg/Google Maps).

Etter å ha inntatt den farlige drikken, som marokkaneren vanligvis skjulte med frukt eller andre søte smaker, mistet kvinnene bevisstheten.

– Han visste at det narkotiske stoffet var effektivt i to eller tre timer. Hvis kvinnen våknet opp tidligere, så slo ham dem bevisstløse igjen. Men det var sjelden dette skjedde. Han var som regel langt avgårde når ofrene våknet opp, bare for å finne ut at de hadde blitt frastjålet kontanter, bankkort, smarttelefoner og andre verdisaker, skriver La Dernière Heure.

Den belgiske avisen rapporterte også at marokkaneren til vanlig jobbet som budsjåfør og giftet seg i 2014, uten at hans kone hadde noen mistanke om hennes ektemanns kriminelle aktiviteter.

Kona beskrives av bekjente som en sjenert kvinne som trodde at hun hadde funnet en mann for livet i Fouad K, men at paret nå er separert. Kona har allikevel beholdt kontakten og hun er «venner» med ham på Facebook.

På belgiske nettsider er leserne oppgitte.

– 230 kvinner på litt over 11 måneder? Hva tenker disse kvinnene på?

– En kvinne omtrent annenhver dag, hva slags kvinner setter seg inn i en bil med en fremmed mann og drikker noe hun ikke vet hva er?

– Denne mannen gir muslimer et dårlig rykte, å utgi seg for å være italiener er skamfullt.

Exit mobile version