Site icon Lykten

Bidens antirasistiske sjef tror at sorte er «genetisk overlegne» hvite mennesker

Det er programlederen Tucker Carlson på Fox News som tar opp Kristen Clarkes tidligere utspill om hvordan det mørke pigmentet neuromelanin gir afrikanere magiske superkrefter.

I egenskap av å være formann for Black Students Association ved Harvard universitet, skrev Clarke i 1994 et brev til Harvard Crimson med «teorier og observasjoner», som hun mente at foreningen skulle bruke seg av i «søket etter sannheten om de genetiske forskjellene mellom sorte og hvite».

Les også: Han sa hva? Joe Bidens rasistiske uttalelser sender sjokkbølger gjennom USA

RASIST: Å mene at det er genetiske forskjeller mellom sorte og hvite mennesker holder for å bli sjef for borgerrettighetsdivisjonen i Joe Bidens regjering. (Skjermbilde / FOX News).

Les også: Voldsgalskapen fra Bidens velgere – kvinner, pensjonister og mørhudede slås til blods på gatene i USA

I brevet forklarer Bidens nye antirasistiske sjef om hvordan melanin «gir sorte deres overlegne fysiske og mentale evner». Sorte er også åndelig overlegne, «noe som ikke kan måles ut ifra eurosentriske målestokker», forklarer Kristen Clarke.

Clarke skal ha forsvart seg senere med at hun ikke nødvendigvis trodde på de teoriene hun hadde fremført. Venstreorganisasjonen Harvard Crimson konstaterte allikevel kraftig at alt tydet på at hun gjorde det.

I sin rolle som sjef for medborgerrettighetsdivisjonen lover Kristen Clarke å slå hardt til mot «hat og diskrimering». Tucker Carlson mener på sin side at det hadde vært mer riktig om Kristen Clarke selv ble etterforsket av sin nye arbeidsplass enn at hun fikk lede den.

«Vi får se om Clarkes nominasjon kommer frem til det amerikanske senatet. Om det gjør det, får vi alvorlige problemer», sier Carlson.

Den sjokkerende rasistavsløringen kommer kort tid etter at Joe Biden selv kom grove rasistiske uttalelser under en tale om hvordan hans regjering ville sørge for at afroamerikanske, latinamerikanske og urfolk, samt kvinner ville få

Les også: Grov rasisme fra Joe Biden og Kamala Harris – nevner ikke hvite mennesker i tale

Les også: 10 ganger Biden har kommet med rasistiske uttalelser

Les også: Joe Bidens velgere feirer med vold og drap – slår Trump-dukker

Exit mobile version