Site icon Lykten

Ble utsatt for torturvoldtekt i tre timer – «Dere hvite kvinner er gode til det»

Firebarnsfaren Abdul Ghafoor (33) overfalt den unge servitrisen på gata og dro henne inn i noen busker, da hun var på vei hjem fra jobb klokken 23:00, skriver Daily Mail.

Han voldtok henne i over tre timer og uttalte under voldtekten: «Dere hvite kvinner er gode til det».

Voldtekten var svært brutal og dommeren uttalte at overgrepet mot den unge kvinnen var et «mareritt av ufattelige proporsjoner».

Sendte sms

Hun skal ha klart å sende en melding til søsteren sin mens overgrepene pågikk, «Hjelp meg», før han knuste telefonen hennes.

Hun skal på et tidspunkt også ha klart å rømme fra Abdul, men han løp etter henne og dro henne tilbake i buskene hvor han fortsatte voldtekten.

Søsteren ringte til politiet da hun fikk meldingen. Politiet skal ha satt i gang et stort søk etter henne med blant annet et politihelikopter.

Abdul skal til slutt ha latt henne få kle på seg og han fulgte henne ut på gaten igjen. Han ville at hun skulle bli med han til byen. De ble da observert av en politibetjent som skal ha fått den svært forkomne kvinnen inn i politibilen. Abdul prøvde å stikke av, men han ble raskt pågrepet.

Den gifte firebarnsfaren hadde tidligere på kvelden prøvd seg på to andre hvite jenter. Han skal ha sagt til jentene: «Dere hvite jenter er gode til det».

DØMT FOR RASISME MOT HVIT KVINNE: Abdul Ghafoor sin voldtekt skal ha vært rasistisk motivert ifølge dommeren.

Rasistisk motivert

Aktor i saken sa under rettsaken at voldtekten var rasemessig motivert, siden han hadde kommet med kommentarer om hvordan hvite kvinner oppførte seg.

«Han kom med nedsettende kommentarer om hennes rase og at dette er den type adferd hvite kvinner har. Hvis han så henne igjen så ville hun suge han.»

«Hun var en hvit kvinne og han mente at det var greit å oppføre seg sånn. Det var en fremmed som voldtok en ung kvinne som var på vei hjem i sin egen by, hun skulle kunne føle seg trygg», sa aktor.

Abdul Ghafoor hevdet på sin side at kvinnen hadde frivillig sex med ham.

Ghafoor ble dømt til livstid i fengsel.

Relatert:

– Fjorten somaliere dømt for sex-slaveri i Storbritannia

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– Statusrapport fra Storbritannia – en rasert nasjon

Exit mobile version