Site icon Lykten

Bok- og mediamesse for alternative medier Sverige

I en pressemelding skrive Svenska Bok- & Mediemässan:

Etter to år med pandemi og sosial uro når den svenske bok & mediamessen nye høyder. Arrangementet har virkelig vokst siden 2018 da omtrent 10 personligheter samlet seg til den første messen for alternative medier. Det følgende året utvidet vi ytterligere og utgjorde en beskjeden gruppe på litt over 30 personer. I fjor var vi over 80 deltakere og over 500 besøkende. Perioden fra 2018 til 2021 har blitt beskrevet av mange som årene hvor alternative medier visselig vokste seg til å bli etablert.

I løpet av denne perioden har vår messe etablert seg som et senter for samarbeid og fellesprosjekt for media som ikke er mainstream. I dag er vi en stor plattform for alle de skribenter, journalister, filmprodusenter og selvfølgelig, hundretusenvis av lesere og seere som jobber mot det korrupte politiske etablissementet.

Svenske alternative medier har oppnådd stor suksess under pandemien, til tross for tung sensur og deplatforming. Nå har tiden kommet for vår største økning så langt – den 5 mars, 2022 – vår messe vil komme til å bli større enn noensinne. Utstillingsgulvet er betydelig utvidet med vesentlig flere utstillere enn før, antall inngangsbilletter er doblet til over 1000, sceneprogrammet og studio produksjoner er ytterligere skjerpet og nå retter vi søkelyset mot internasjonalt organiserte kriminelle innenfor finans.

Akkurat nå jobber vi hardt for å fremme utviklingen av den svenske bok og mediamessen til et virkelig senter for journalisme, litteratur, kultur og de mest aktuelle sosiale sakene. Vi trenger omtrent ikke å kontakte utstillere lenger for å be om deres deltakelse, de kontakter oss frivillig, noe som akselererer utviklingen voldsomt.

Under tidligere arrangement har våre besøkende kunnet sette pris på vakre omgivelser, restaurantmat og profesjonell gjestfrihet. Denne gangen har de enda en spesiell grunn til å være forventningsfulle før den 5 mars.

Dette kommer til å bli fantastisk! Møter skjer i økende grad digitalt, og derfor har det aldri vært viktigere å møtes i virkeligheten. Stadig flere folk oppdager kraften i personlige treff som fører til talløse muligheter som videre stimulerer motivasjon og innovasjon.

Vi ønsker dere en varm velkomst til vårt forestående arrangement!

Exit mobile version