Site icon Lykten

Brutalt farmerdrap i Sør-Afrika – familie «ble hengt fra trær»

Siden det sosialdemokratiske partiet ANC, som var terrorstemplet av USA frem til 2008, tok over den politiske makten i Sør-Afrika i 1994, har tusenvis av brutale drap på hvite bønder funnet sted i landet. 

Slektninger sier at drapene – som sjelden får oppmerksomhet i vestlige medier – som rasistiske, på grunn av den torturlignende volden og for at ofte ikke stjeles noen i forbindelse med overgrepene og drapene.

Nå har ytterligere ett angrep funndet sted i Hartswater i Kapp-provinsen.

Der ble Danie og Breggie Brand, samt en av deres døtre angrepet i sitt hjem.

Ifølge Newsroom er farmerdrapet det «mest brutale» i området til nå med «blod overalt» på drapsplassen.

Datterens kropp skal ha blitt funnet på en gresslette, mens mammaen og pappaen ble hengt i et tre, ifølge flere medier.

Fire menn og en kvinne har nå blitt pågrepet. De er mistenkt for drap, kidnapping og ran. De er 18, 19, 20, 36 og henholdsvis 42 år gamle.

Ifølge TimesLIVE, Sør-Afrikas nest største nettavis, har en av de mistenkte sagt at «kroppene ble hengt fra et tre på området». Daily Mail skriver at foreldrene «ble etterlatt hengende fra et tre» i nærheten av den plassen der datterens kropp ble dumpet. Datterens kropp skal ha vært «ekstremt» ille tilredt da den ble funnet av politiets drone.

I protest mot det brutale drapene har befolkningen i Hartswater nå gjennomført en flere kilometer lang bildemonstrasjon.

Mange vestlige myndigheter, inkludert Norge og og i særdeleshet via Arbeiderpartiet, hjalp ANC til makten i Sør-Afrika via politiske og økonomiske midler. Både Den norske kirke og Utenriksdepartementet skal ha smuglet store summer til terrororganisasjonen. Norske myndigheter fortsetter den dag i dag å sende titalls millioner til Sør-Afrika, blant annet gjennom NORAD.

Ingen norske medier har så langt vi kan se skrevet om saken.

Exit mobile version