Site icon Lykten

CNN angriper Joe Biden

Joe Biden blir diskutert på debatt-programmet Anderson Cooper 360 på CNN.

Der kommer en av paneldeltakerne, Scott Jennings, med en nærmest total avkledning av Bidens første år i Det hvite hus.

«Jeg kunne ikke forstille meg det siste året. Den personen de solgte oss under presidentkampanjen, den hyggelige og moderate gamle bestefaren, som ville hjelpe alle er ikke den personen vi har fått. Han har ikke fått til noen ting, det er helt utrolig at noe i det hele tatt har blitt gjort».

«Huset og senatet var tett med nesten 50/50 og presidentvalget var også veldig tett. Oppgaven var klar, erstatt Donald Trump og ikke gjør noe drastisk eller dumt». 

«Men alt han (Biden, red. anm.) nå gjør er ekstremt drastisk. Han er sintere enn folk forventet at han skulle være. Han har vært mer splittende. Og han har ikke møtt sine kolleger på republikansk side i stor nok grad». 

«SINTERE ENN FOLK TRODDE».  (Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)).

«Vi bygde fem år med mediedekning om Trump på Russland, Covid og demokratiet. Nå inviterer Biden Russland til å invadere Ukraina på sin siste pressekonferanse. Vi har flere dødsfall under koronakrisen nå enn under Trump, og nå har vi presidenten, visepresidenten og ledende demokrater som stiller spørsmål om valgjuks ved det forestående mellomvalget i 2022».

«Står vi bedre rustet ved noen av disse temaene som vi korsfestet Trump for? Jeg tror at Joe Biden har en rekke store problemer. Og nylig kom det ut en måling fra Associated Press som viser at kun 28 prosent av amerikanere ønsker at den sittende presidenten skal stille til gjenvalg, inkludert under halvparten av demokratiske velgere».

Pentagon løslot også nylig en 25 minutter lang video av et droneangrep utført av Biden-administrasjonen som drepte 10 sivile, inkludert 7 barn, hvorav to var 3 år gamle jenter, i Afghanistan i august.

Det kan virke nesten påtakelig at Biden plutselig blir angrepet av massemedia, som i mange år har hyllet ham, samt at Pentagon slipper løs materiale som setter ham i et veldig dårlig lys.

 

Exit mobile version