Site icon Lykten

Dansk kjendis-imam: Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes

Den danske TV-kanalen TV2 gikk inn med skjult kamera og mikrofon i «Fredens moske» som ligger i den danske byen Århus. Kanalen hadde utstyrt en muslimsk kvinne med opptaksutstyret som fanget opp de svært kontroversielle uttalelsene.

Blant annet skal man ha fanget uttalelser om at utro kvinner skal steines og sex utenfor ekteskap skal straffes med pisking. Det ble også nevnt at det å slå barn er helt greit. Folk som ikke ønsker å være muslimer mer eller som fornekter islam, skal drepes. Også det å ikke faste under høytiden kan føre til at man blir drept.

Det ble også fastslått av imamen at kvinner ikke har noen rettigheter og selv om kvinnen blir slått og mishandlet, så har hun ikke lov å gå fra mannen sin.

Andre opptak avslører at imamene oppfordrer sine medlemmer om å ikke få danske venner eller å integrere seg i det danske samfunnet.

En imamene sier også at de kun er 10-15 år unna å ta over Danmark:

– Da jeg kom til landet for 23 år siden, var vi kun 55.000 muslimer. Nu er vi 300.000. Antallet af muslimer er 300.000 nu. Derfor er konklusionen på den her snak, at man godt kan opholde sig her i landet uden at smelte. I skal forstå de betingelser. Det er uden at smelte ind i samfundet, siger Mohammad Fouad Al-Barazi på optagelserne., den ledende imam i moskeen hos Det Islamiske Forbund i Danmark.

Opptakene er mange og flere imamer blir tatt opp mens de avslører deres hat og forakt for det danske samfunnet og danskene selv. Det hele ble presentert i tre lange programmer som ble sendt på dansk TV2 den siste uken. Innholdet førte også til at det ble satt opp et debattprogram, hvor man diskuterte det som ble sagt inne i moskeen.

Moskeene og imamene slår imidlertid tilbake mot opptakene og uttalelsene og kaller det hele anti-islamsk og en nazistisk propagandakampanje fra dansk TV2.

Les også en utfyllende artikkel fra HRS her.

Avsløringene i Danmark kommer samtidig som hundrevis av pakistanske muslimer i Norge, tilknyttet de eldste og største moskeene i hovedstaden, demonstrerte til støtte for en morder.

Exit mobile version