Site icon Lykten

Dansk kvinne gruppevoldtatt av fire marokkanere på Gran Canaria

GRAN CANARIA. (Foto: Pixabay).

Det er den spanske avisen El Pais som informerer om at fire menn med marokkansk bakgrunn nå er pågrepet på Gran Canaria. De skal ha stått bak en grov gruppevoldtekt av en kvinnelig dansk turist i fjor som fant sted på andre juledag.

Den danske kvinnen skal ha vært ute på byen og blir beskrevet som betydelig beruset da hun bestemte seg for å avslutte kvelden.

Det var i Puerto Rico, ikke langt fra landsbyen Puerto Mogan, at hun ble hun stoppet av en ukjent gjerningsmann. Mannen tvang kvinnen med seg bak noen toaletter i nærheten av et kjøpesenter, hvor han voldtok henne.

Les også: Afrikaner tiltalt for voldtekt mot norsk 16-åring på Gran Canaria

Kvinnen skal ha mistet bevisstheten underveis og da hun våknet lå en annen mann over henne. Hun fikk imidlertid vridd seg unna og kommet seg fri.

Den danske kvinnen meldte om hendelsen til politiet.

Den innledende etterforskningen viste at kvinnen hadde blitt utsatt for en voldsom gruppevoldtekt, hvor flere menn hadde skiftet på å misbruke den bevisstløse kvinnen.

Ifølge El Pais så viste overvåkingsvideo fra stedet at fire menn voldtok kvinnen innen en femte mann også forsøkte.

Les også: Arabere voldtok norsk jente på nattklubb i Kroatia – media kaller dem «australiere»

Det var da den femte mannen skal ha forsøkt å voldta kvinnen at hun våknet opp. Kvinnen kjempet i flere minutter før hun til slutt klarte å komme seg fri.

De fire pågrepne er alle marokkanere i alderen 26 til 32 år gamle. Politiet leter stadig etter den femte mannen. Flere av de pågrepne skal være ulovlige innvandrere i Spania.

Les også: Pensjonert italiensk ektepar voldtatt og drept av afrikansk flyktning

Det bor ca. 16.000 marokkanere på Kanariøyene, som ligger ca. 100 kilometer vest fra den afrikanske nasjonen. Mange av dem jobber ulovlig på nattklubber og restauranter. Mange av dem innleder også kjæreste- og seksuelle forhold til vestlige jenter og kvinner som reiser på ferie dit.

Det imidlertid ikke bare seksuelle overgrep og ulovlig opphold som bekymrer spanske myndigheter på ferieøyene. Politiet på Kanariøyene skal i januar i år ha pågrepet marokkanere som har bedrevet islamistisk aktivitet.

Les også: Norsk barnefamilie slått og knivstukket på ferie i Tyrkia

Samtidig i Italia står to menn, en med marokkansk bakgrunn og en kongolesisk mann, klare for retten etter å ha brutalt ha overfalt og gjengvoldtatt et polsk ektepar på stranden i Rimini i september i år.

Les også: Asylsøkere arrestert etter den brutale gjengvoldtekten av turistpar i Italia

Relatert:

Exit mobile version