Site icon Lykten

De lange knivers natt – Facebook har fjernet tusenvis av Antifa-sider som promoterer vold

Nå har de lange knivers natt kommet til demokratene og de store sosiale mediene. Og første offer er Antifa. De har brukt opp sin nytte og kan fjernes. 

Venstrevolden som nå daglig dominerer innholdet på sosiale medier og visse nøytrale og objektive mediekanaler, har fått konsekvenser. Facebook har nå slettet og fjernet tusenvis av Antifa-kontoer og sider.

Så langt har Facebook fjernet 980 grupper, 520 sider og 160 annonser koblet mot den revolusjonære marxistiske gruppen. Man har også blokkert 1.400 såkalte hashtags som brukes av disse gruppene på Instagram. Man begrunner det i at man ikke vil tillate sider og grupper som oppfordrer eller støtter politisk vold. Facebook vil også forby innhold som åpenlyst støtter disse gruppene.

Les også: USA rystes etter nytt grovt rasistisk drapsforsøk

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Det sies at demokratene begynner å få kalde føtter for fotsoldatene sine og at opptøyene og volden har kommet ut av kontroll. Man føler at republikanerne og Trump kan bruke vanlige amerikaneres avsky og redsel for de mørkkledde stormtroppene til Obama og Bidens parti.

Les også: Bildene som kan gi Trump valgseieren

Det er ikke bare politisk vold som er på Antifas meny. Også pedofili og seksuelle overgrep er vanlige innen gruppens aktiviteter. 

Les også: Hva er Black Lives Matter?

Les også: FN forsvarer terrorgruppen Antifa (Inkluderer en rekke videoer)

Exit mobile version