Site icon Lykten

Den mistenkte New York-terroristen kan ha hatt anti-hvitt motiv

OPPDATERT: Frank James skal være pågrepet av politiet i New York.

Den mistenkte skytteren og sort-makt terroristen Frank James er navngitt av politiet i New York. På sosiale medier finner man innlegg som ligner de som ble publisert av andre sort-makt aktivister under terrorangrepet i Waukesha og drapsforsøket i Louisville.

Det var tirsdag morgen at en person begynte å skyte på forbipasserende på en t-banestasjon i Brooklyn. 29 mennesker skal være skadet, hvorav flere skal være skutt. Gjerningmannen skal ha vært ikledd oransje vest og gassmaske. Han skal ha kastet en røykgranat. Klærne skal ha gjort at han kunne gå ubemerket blant passasjerene, da han lignet på en arbeider for transportmyndighetene i kollektivtrafikken i New York.

Det sies at våpenet til sort-makt terroristen låste seg og at dette kan ha reddet mange liv. Han skal ha hatt to fulle magasin han ikke fikk brukt.

Black Lives Matter, sort nasjonalisme og islamisme er funnet på Frank James sosiale medier. I en video som mannen selv har lastet opp på sosiale medier forteller han om hvordan han er overbevist om at USAs hvite befolkning kommer til å begynne å utrydde hva kaller «negre» fra det amerikanske samfunnet.

I følge mannen kommer kommer neste samfunnskrise i USA gjennom at hvite slutter å beherske seg og istedenfor legge all skylden for sine problemer på landets sorte befolkning.

«Da kommer de til å falle tilbake til sin naturlige oppførsel; Å drepe. Begå folkemord», sier den mistenkte gjerningsmannen i Youtube-klippet.

(Skjermbilde)

I følge mannen, som selv er afroamerikansk, kan det være ulike saker som utløser et folkemord på sorte i USA.

«Et brennende hus. Eller om Putin begynner å skyte og slippe en atombombe, da kommer alle tidligere hemninger å slippes», sier han.

Exit mobile version