Site icon Lykten

Deres navn var Laura Ashley og Charles Nicholas Wall

23-årige Laura Ashley Anderson og hennes stefar, 45-årige Charles Nicholas Wall var ute og kjørte i Georgetown County, da de ble involvert i en mindre bilkrasj med 23-årige Ty Sheem Ha Sheem Walters III.

Ty Sheem, som er mørkhudet, skal ha trukket et våpen og skutt de to hvite menneskene. En tredje person som var vitne til dobbeltdrapet og forsøkte å stoppe det, Paul McConnell, skal også ha blitt truffet av skuddene og deretter slått med pistolen i hodet av Ty Sheem.

Les også: Hennes navn var Veronica Baker

VILLE BLI LÆRER: 23-årige Laura Ashley Anderson og hennes stefar, 45-årige Charles Nicholas Wall ble brutalt skutt og drept. Ingen store TV-kanaler i USA eller norske medier har dekket drapet. Er det fordi de var hvite og gjerningsmannen var mørkhudet? Foto: Privat).

Lynn Lambert, en venn av familien, kalte drapene «meningsløse»:

«Jeg forstår ikke hvordan en liten støtfanger-ulykke kunne utvikle seg til et dobbelt-drap og drapsforsøk. Hvorfor? Jeg trodde rett og slett ikke dette var virkelig. Hvem gjør noe slikt? Hun vil aldri oppleve å bli gift, hun vil aldri oppleve å få barn», forteller Lynn til lokalnyhetene, ABC 15 News.

Ty Sheem skal etter dobbeltdrapet ha løpt fra åstedet og inn i en nærliggende skog. Der ble han fanget av politiet og arrestert.

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

DREPTE TO HVITE MENNESKER: Afroamerikanske 23-årige Ty Sheem Ha Sheem Walters III skjøt og drepte en ung kvinne og hennes stefar etter å kjørt inn i støtfangeren deres. Han er nå siktet for dobbeltdrap og drapsforsøk. (Foto: Politiet).

Laura og stefaren, Charles, skal ha blitt kjørt til sykehus, hvor de døde av skuddskadene.

Charles’ kone og Lauras mor, Kimberly Wall, uttalte under rettshøringen at Ty Sheem ikke skulle kunne få mulighet til å få kausjon og bli satt fri.

«Han har tatt livet til to av mine beste venner, bare noen kilometer unna huset mitt. Jeg har andre familiemedlemmer og jeg er kjemperedd for våre liv. Dette har ødelagt livet mitt og min familie. Jeg vil ikke at han skal slippe løs», sa Walls.

Les også: Hans navn var Cody Holte

BORTE FOR ALLTID. (Foto: Privat).

Jenna Johnson, en slektning til de drepte uttalte til lokal-TV WBTW at «de betydde så mye til så mange mennesker».

«Alle som møtte eller kjente Laura eller Nick, de vet at de var to av de mest fantastiske menneskene. Min niese var rett og slett et vakkert menneske både på innsiden og utsiden. Hun hadde en veldig positiv og livlig personlighet. Hun skulle starte på lærerutdanningen neste uke for å bli en lærer, akkurat som moren hennes».

Les også: Hans navn var Robert Kichigin

Les også: Hennes navn var Marianne Haugen

Exit mobile version