Site icon Lykten

Dramatisk bilkapringsvideo fra Sverige

MIDT PÅ LYSE DAGEN: Bilkapringen skjedde midt på lyse dagen i sentrum av Stockholm. Den ble filmet av et vitne. (Foto: Facebook/Privat).

Et vitne som sitter og spiser lunsj skriver på Facebook at han ser hvordan en mørkhudet mann åpner døren til en bil som venter på rødt lys ved Skanstull i Stockholm.

Mannen slår gjentatte ganger mot bilføreren, drar ham ut av førersetet, setter seg selv i bilen og forsøker å kjøre avgårde.

To andre personer åpner da hver sin dør på den kaprede bilen, slik at gjerningsmannen ikke kan kjøre avgårde. Den mørkhudede mannen sparker den ene personen og velger å løpe fra plassen.

– Jeg løper etter og alle skriker «stopp ham», forteller vitnet på Facebook.

En modig mann i 60-års alderen stiller seg i veien for gjerningsmannen, som da gir ham et kraftig slag i ansiktet slik at han faller sammen.

– Mannen får et realt slag i farten og går ned med en gang, skriver vitnet.

SLÅTT NED: Den mørkhudede bilkapreren slår en 60-årig mann kraftig i ansiktet under flukten. (Foto: Facebook/Privat).

Gjerningsmannen gjemmer deretter sitt ansikt og løper enda raskere bort fra plassen.

– Alle er sjokkerte, politiet fikk akkurat se denne videoen og mange blir avhørt. Ambulansen er på plass. Helt sinnsyk hendelse!, fortsetter vitnet, som beskriver gjerningsmannen som en mørkhudet mann i 25-30-års alderen.

Ifølge politiets egen hjemmeside så kunne gjerningsmannen pågripes kort tid etter bilkapringen ved Blekingegatan. Det hele skal ha blitt bevitnet av mange personer som ble avhørt av politipatruljer på åstedet.

Hendelsen blir omtalt som ransforsøk, mishandling og innbrudd.

Exit mobile version