Site icon Lykten

Drapsmannen til Joakim (45) pågrepet – var på rømmen – media mørkla signalement

(Foto: Politiet / Samnytt.se).

Svensk politi har pågrepet mannen som drepte den 45-årige tobarnsfaren Joakim Forsberg sist lørdag i et innvandrertett område i Stockholm. Forsberg var ute og feiret sin kjærestes bursdag da han ble knivdrept utenfor en minibank.

Han etterlater seg to små barn.

En 19-årig tidligere dømt drapsmann ble på nytt pågrepet for drap. Mikolaj Kowalew ble i 2018 drømt til tvunget psykisk helsevern da han som 16-åring knivdrepte en medelev på en videregående skole i Stockholm. Etter drapet kom det frem at han lo og virket å nyte drapet på sin medelev.

DOBBELTDRAPSMANN. (Foto: Faksimile Facebook/ Politiet / Samnytt.se).

Han rømte fra personalet på institusjonen i år etter å ha fått lov til å ta en spasertur ute. Politiet skal da ha gått ut med en internasjonal etterlysning. Det er uklart hva slags etnisk opprinnelse Mikolaj Kowalew har, men den er ikke-europeisk eller mulig rom-bakgrunn.

Under sitt rømningsforsøk fikk han tak i en ny kniv og drepte den 45-årige tobarnsfaren Joakim Forsberg da han tok ut penger fra en minibank i Stockholm.

Det har kommet frem at Mikolaj Kowalew har et langt rulleblad med blant annet mord, mishandling, skadegjørelse og narkotikaforbrytelser. Det skal også ha kommet opplysninger om at han var i innehav av en pistol.

(Foto: Samnytt.se).

Det påpekes fra nye medier at ingen av de store riksdekkende massemediene ville publisere hans bilde eller navn da politiet var på jakt etter Mikolaj Kowalew. Man gjorde som man alltid gjør, piksellerer bildene fra politiet og overvåkingskameraer. Mens de aktivt legger ut den samme informasjonen om det er etnisk svenske kriminelle man etterlyser. 

Hadde massemedia etterlyst drapsmannen med bilde og navn så kunne meget mulig Joakim Forsbergs liv vært spart, da han kunne ha blitt avslørt tidligere av vitner eller bekjente. Nå sitter en familie knust tilbake og to små barn vil aldri oppleve å ha sin pappa hos seg igjen.

Massemedia har blod på sine hender.

PIKSELLERER DRAPSMANN. Hvorfor skjuler svenske massemedier identiteten på en ettersøkt drapsmann? De gjør det kun fordi han er ikke-etnisk svensk og mørkhudet. Etniske svensker blir alltid offentliggjort med bilde og navn. Ikke sjelden med adresse. (Skjermbilde / Expressen).
AVSLØRES / HENGES UT. Etniske svensker og hvite mennesker henges ut med både bilde og navn av svenske massemedier. (Skjermbilde / Aftonbladet).

Det er uklart om det var et rasistisk motiv bak drapet på den svenske mannen.

Fra Lykten: 

Tobarnsfaren Joakim Forsberg var ute på restaurant for å feire bursdagen til sin kjæreste, da han gikk til en minibank for å ta ut penger i det innvandrertette og problemtyngede «risikoområdet» Rissne, nord for Stockholm.

Det skulle bli skjebnesvangert.

Les også: Kvinner fortsetter å falle fra balkonger i Sverige

Det var ved 20.30-tiden lørdag kveld at politiet fikk inn en alarm om en forbrytelse i det som klassifiseres som et «risikoområde» (nivået under «utsatt område»), som heter Rissne/Hallonbergen i Sundbyberg. På plass utenfor en minibank rett ved restauranter og butikker fant politiet en knivstukket mann i 45-årsalderen.

SMÅBARNSFAR. Hjemme venter to små barn som aldri får se sin pappa igjen. (Foto: Privat).

I restauranten der hun akkurat hadde feiret sin bursdag, satt kjæresten og mor til deres to barn og ventet. Joakim kom aldri tilbake. Da hun gikk på gaten for å lete etter ham, fant hun ham liggende blødende på bakken, omringet av politibiler og ambulanse med blålysene på. Hun skrek og gråt av synet.

Det var siste gang hun så ham i live. Joakim ble kjørt til sykehus med alvorlige skader og døde kort tid etterpå.

Tilbake sitter to små barn som har mistet sin pappa. Og en mor og kjæreste som er alene om omsorgen. Og Sverige har opplevd et nytt og brutalt drap på gaten.

Les også: Drap, drapsforsøk, skyting, bomber, branner, voldtekter og personran – Sverige brenner

DREPT. Tobarnsfaren Joakim Forsberg ble brutalt knivdrept da han skulle ta ut penger fra en minibank i et innvandrertett område i Stockholm. (Foto: Privat).

Les også: Sverige – fra drømmeland til shithole-country på 50 år

Les også: Gutter torturert og voldtatt på kirkegård i Sverige. Iraner og nordafrikaner arrestert og siktet.

Politiet opplyser at man har et «godt bilde» av hva som har skjedd og mener at den drepte ikke var aktivt innblandet eller kjent av politiet fra før, men et tilfeldig og uskyldig offer. Ifølge opplysninger ble mannen angrepet i forbindelse med at han tok ut penger av en minibank.

En omfattende innsats med blant annet politihelikopter ble mobilisert, men den enslige gjerningsmannen som ble sett forlate gjerningsplassen etter drapet kunne ikke finnes.

Ingen etnisk signalement på den ettersøkte drapsmannen har blitt offentliggjort, utenom at han var 1.80 – 1.90 høy, hadde svarte bukser med hvite striper og hadde røde sko. Han skal også ha båret en korona-maske.

Les også: Fornedringsvolden mot skoleelever og ungdom fortsetter i Sverige

BLODIG ÅSTED. Den nå drepte tobarnsfaren var ute og feiret bursdagen til sin kjæreste, da han ble brutalt stukket i hjel. Han var ingen gjengmedlem eller kriminell, men en vanlig svensk mann som ble offer for svenske myndigheters vanvittige politikk. (Foto: Twitter).

Les også: VIDEO: Svensk jente brutalt slått ned på gaten

Les også: Muslim: «Vi kommer til å ta over Sverige»

I kommentarfeltene er folk oppgitt.

Vi har gått från att vara ett av världens säkraste länder till ett av Europas farligaste.

Så fruktansvärt- fembarnsfar och allt. Något drastiskt måste till för att vända utvecklingen.

Kan det vara hedersmotiv bakom? Svensk kille skulle gifta sig med Tunisisk tjej. Kan inte setts med blida ögon från hennes släkt. Oklart om det var ett rån.

Polisen går upp med helikopter 1 timma senare för att hitta personen med röda skor??

Det där med helikoptern gör polisen för att visa handlingskraft inför den skattebetalande allmänheten som får betala dyrt för varje gängskjutning. Varje gängskjutning beräknas kosta 75 miljoner kronor. Med tank på hur många sådana skjutningar det är rör det sig om miljardbelopp över åren.
Polisen rycker inte bara ut med helikopter och piketer, utan man har också med en sökhund med förare. Hur hundstackaren skall kunna spåra ut en drive by-skytt som flytt på moped eller med bil frågar jag mig. Är det frågan om ren dumhet?
För en fem-sex år sedan rykte polisen ut med både insatsstyrka och polishelikopter. Det var att visa handlingskraft som hette duga, minsann! Jag vet inte om polisen då trodde att drive by-skytten skulle återvända till brottsplatsen och öppna eld mot polisen på platsen. Det kan inte uteslutas att det var på det sätet.

Var kan man köpa SKYDDSVÄST? Jag behöver en i swerabien

Ska vi behöva hålla oss inne bakom lås och bom, för att inte samhället klarar av klientelet som de har släpp in i landet. Och så står diktatorn och predikar att han har gjort Sverige tryggare.
Får han nu igenom den nya covid lagen så kommer han (svetsarn) att sätta oss på plats och bestämma allt över oss.
Nord Korea är här.

Bättre rublik
Nytt mord i stockholms getto….

I Sverige finns det pengar till allt strunt och onödigt, över 150 länder världen över tar emot bidrag av Sverige.

När 2018 års biståndsbudget presenterades var den med sina 43 miljarder kronor den största budgeten för internationellt bistånd någonsin i Sverige. Jämfört med 2017 var det en ökning med åtta miljarder kronor. Så visst fasen finns det pengar att skicka över hela världen.

Sverige har över 300 000 fattigpensionärer, till dem verkar ingenting finnas än svältdöden och att bli uteliggare.

Vad är det som fattas i hjärnan för att människor i sverige ska förstå hur illa situationen är i Sverige? Är det avprogrammering som måste till, av den socialistiska sektens hjärntvätt under mer än 50 år?

När jag blev rånad och misshandlad av 2 gärningspersoner fick jag höra av polisen att jag fick skylla mig själv!
De menade att jag inte skulle använda märkeskläder och dyra accessoarer, eftersom dessa drar till sig uppmärksamhet i form av rånare!!!
Trodde inte mina öron!

Exit mobile version