Site icon Lykten

ENGLAND: Politiet prioriteter «ikke-engelskspråklige ofre» for kriminalitet

Politiet i England opererer med et slags «offer-system», der friske, unge og engelskspråklige mennesker havner nederst på listen av de som ber om hjelp.

De som anses for å være svake i engelsk, samt eldre og mennesker med nedsatte evner, vil komme først på lista ved eventuell utrykninger og etterforskning.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer Storbritannia med syreangrep

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Ifølge den britiske storavisen Daily Mail, så betyr det at hvite menn tilhørende middelklassen, vil komme nederst på listen over de prioriterte.

Dette etter at politiet har måttet skjære ned i budsjettene de siste årene. Assisterende politisjef Craig Mackey sier til britiske medier at man har fått beskjed om å kutte over en milliard pund innen 2020.

Den sterke økningen i kriminalitet, samt budsjettkuttene, har ført til at politiet nå må prioritere hvem de kan hjelpe.

DET NYE ENGLAND: Etniske briter er nå i minoritet i hovedstaden London. Alvorlig kriminalitet, opptøyer og terrorangrep har preget overskriftene i landet det siste tiåret. (Foto: Politiet/opptøyer London).

Les også: England: Utenlandske og muslimske terroriserer uskyldige med syreangrep

Les også: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

– Vi vil i økende grad se på ting som å vurdere mennesker og kriminalitet i forhold til trussel og risiko, og menneskers sårbarhet.

– Det er absolutt mulig at hvis min nabo er en sårbar eldre nabo som har blitt offer for en spesiell type kriminalitet, så vil hun få prioritet over meg. Så vi vurderer ting utifra deres sårbarhet.

– Sårbarhet kan manifestere seg på flere måter; mennesker med læringsvansker eller mennesker som ikke har engelsk som sitt moderspråk.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Storbritannia har hatt en økning i voldelig kriminalitet etter den enorme masseinnvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land de siste tiårene.

Syreangrep, overfall med kniv, kriminalitet utført med moped, samt terrorangrep, har ført til at politiet nå må fokusere ressursene til å forebygge og redusere voldelig kriminalitet i alle de ulike etniske miljøene i landet.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

ØKER: Alvorlig og voldelig kriminalitet øker betraktelig i Storbritannia.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

Exit mobile version